17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savković Vukčević: Poziv na slogu uz četničke pjesme

Politika

Comments 1

Savković Vukčević: Poziv na slogu uz četničke pjesme

Autor: Antena M

  • Viber

Jakov Milatović još nije formalno postao predśednik, a već se ponaša kao da sve u Crnoj Gori počinje od njega, poručila je Nela Savković Vukčević iz DPS-a.

"Čestitajući vjernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru, poželio je da pomirenje, poštovanje i sloga opet postanu temeljne vrijednosti. Kao da je učio od premijera za jednokratnu upotrebu Abazovića. Naša stvarnost je sasvim nešto drugo. U posljednje tri godine vladajuća većina, kojoj pripada i Milatović, sve je radila kako bi dovela u pitanje slogu i multikonfesionalni karakter Crne Gore. Ali nijesu uspjeli i neće. Neće im većinska Crna Gora to dozvoliti. U najmanju ruku je licemjerno da neko čije se izborne pobjede proslavljaju uz nacionalističke, četničke pjesme poručuje da tih temeljnih vrijednosti nije bilo u Crnoj Gori do njegovog izbora", navela je ona.

Vjeruje mu se taman koliko i njegovom zaklinjanju u NATO i EU, pošto su njegovi glavni saradnici u izbornoj kampanji Andrej Milović i Filip Ivanović još ranije saopštili što misle o Rusiji i NATO, dodala je.

"Biće da ih je to i preporučilo da mu budu politički oslonac. Uostalom, vidjeli smo ko je Milatović odmah nakon izbora, pošto je poručio da je on na slavlju vidio samo zastave koje je želio da vidi. Moraće se ipak dobro potruditi ako misli da mu se vjeruje. I u Crnoj Gori, i od strane međunarodnih partnera", zaključila je Nela Savković Vukčević, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka 100%

DPS mora mijenjati taktiku, ovo više nikod ne dira osim nas koji smo glasali za Mila. Mi to već sve znamo, ostalima se fućka i postaje im ova priča dosadna.