16 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović: Podnio sam krivičnu prijavu protiv Abazovića i Adžića, zloupotrijebili službeni položaj i stvorili kriminalnu grupu

Politika

Comments 4

Milović: Podnio sam krivičnu prijavu protiv Abazovića i Adžića, zloupotrijebili službeni položaj i stvorili kriminalnu grupu

Autor: Antena M

  • Viber

Uputio sam SDT-u krivičnu prijavu protiv Dritana Abazovića i Filipa Adžića i povezanih lica zbog osnovane sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj i stvorili organizovanu kriminalnu grupu koja je imala za cilj da utiče na izborni proces i kompromituje Milojka Spajića i Pokret Evropa sad, saopštio je funkcioner PES-a Andrej Milović.

"Očekujem ažurnu reakciju SDT kome ću dostaviti konkretna imena i dokaze koji upućuju na to da su ova lica učestvovala u, između ostalog, kontaminiranju dokaza kojima nisu smjeli pristupiti, a o čijem navodnom sadržaju su na pres konferenciji upoznali javnost i time i sami potvrdili navode iz ove prijave.

Pozivu SDT odazvaće se i lica koja su otpočetka bila uključena u slučaj Do Kvona, te dostaviti materijalne dokaze, kao i adrese kripto novčanika sa kojih je uplaćivan novac. Dokazi su iskopirani na više adresa radi sigurnosti", poručio je Milović. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Freedom

PES eto vi pa posle izbora sve poližite i sa DF i njima u koaliciju da rušite CG ili da idemo ka EU.

RJ

@Crnogorka 100%Ovo je zaista sjajan komentar.Dekontaminaciju koju je htio nad Cetinjem, zapravo treba usmjeriti prema njima samima zajedno sa URA- om i sve Demokratama koji toliko gromoglasno ćute povodom ovolike prljavštine koja se prolila Crnom Gorom."Hrabro se broji" rekoše.

!!!

Ne mogu te očima viđet ali za ovo,svaka čast!Sve je tačno što si u prijavi napisao.Samo da dodam da su i Pipun i Vojvoda umiješani u ovo.Rade vam o glavi.Pa dooobro razmislite o koaliciji!