6 °

max 11 ° / min 6 °

Srijeda

29.11.

11° / 6°

Četvrtak

30.11.

11° / 6°

Petak

01.12.

14° / 11°

Subota

02.12.

14° / 12°

Nedjelja

03.12.

12° / 7°

Ponedjeljak

04.12.

8° / 6°

Utorak

05.12.

7° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate DPS-u: Vaša su jedina briga kavčani i tigrići, sa kojima ste se upleli u mrežu

Politika

Comments 5

Demokrate DPS-u: Vaša su jedina briga kavčani i tigrići, sa kojima ste se upleli u mrežu

Autor: Antena M

  • Viber

Novi dan, nove bljutave neistine svojstvene dobro nam poznatoj DPS skaj partiji, poručuju Demokrate, reagujući na današnje saopštenje DPS-a Nikšić.

"Umjesto da vi i vaša prljava politika u tišini nestanete sa ove političke scene, vi pokušavate da prikrijete tigrić kumstva i sva nedjela počinjena kako od strane DPS-a, tako i od strane najopasnijih kriminalnih grupa čije je pravno i političko utočište upravo DPS.

Niko više ne kupuje ulaznice za vaše komedije gospodo, niko više ne želi krimi-horor repertoar, niti ćete ikada više u ovoj zemlji smjeti i moći da vršite malverzacije, pronevjere i teška krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije", navode u saopštenju i dodaju:

"Izlišno je govoriti o svakom “specijalitetu” koje je iz vaše kuhinje izašlo, ali nije zgoreg ni podsjetiti vas. Hajde da počnemo od toga da je gospodin Zoran Vukićević, visoki funkcioner DPS-a, svaku socijalnu ustanovu na čijem je čelu pretvorio u fondove za finansiranje DPS-a. A da vam je malo okoristiti se jednom o budžet građana, pokazuje i činjenica da su u vrijeme kada je Opština Nikšić zaposlenima dugovala plate, vaši funkcioneri trpali u sopstvene džepove i preko 1000 eura godišnje na fiktivan rad u komisijama, pa su isto tako i oni koji su se nalazili na rukovodećim pozicijama primali fiktivne naknade za prekovremeni rad, čak i u periodu kada su zvanično bili na bolovanju.

Da li treba da vas podsjetimo na to da se vaš funkcioner, bivši gradonačelnik Nikšića, Nebojša Radojičić, nalazio na osuđeničkoj klupi, takođe zbog zloupotrebe službenog položaja? Takođe, da ne ostane izostavljeno, SDT 2022. godine podiže optužnicu protiv Dragana Perovića, bivšeg potpredsjednika Opštine, koji je kao v.d. predsjednika Opštine 2021. godine potpisao rješenje kojim svom prethodniku Veselinu Grboviću odobrava primanje naknade godinu dana nakon prestanka funkcije, i to sa obračunatim prekovremenim satima. Zamislite te prekovremene sate, po prestanku funkcije. Čak je DPS uspio i tako nešto da izmisli u svom repertoaru zloupotreba", navode u saoštenju.

Perović, kako kažu, oštetio je budžet Opštine za cirka 28 000 eura.

"Skoro pa dovoljno za jednu garsonjeru! Nikad više. Skoro smo vas podsjetili na zatvorske drugove Medenicu, Jovanića, Vukotića, Lazoviće, brojne visoke funkcionere, policijske rukovodice…a lista je duga i tek će se produžiti.

Hajde da vas podsjetimo i na činjenicu da su sva javna lokalna i državna preduzeća bila žrtve vaše pljačke i da vam je ova zemlja služila isključivo za namještanje koruptivnih poslova za mafiju i partijske prijatelje. Znamo mi odlično, gospodo draga, čije ime vas najviše plaši i ko je svih ovih godina jedini bio spreman i istrajan u borbi da vas razotkrije i stopira DPS virus koji je sputavao razvoj i boljitak ove zemlje.

Dok ste sa drugima šurovali u namještenim TV duelima, predsjedničkoj kampanji i kabinetima uhpašenih predsjednika opštine, sa kojima dijelite istu viziju posvađane, opljačkane i podijeljene Crne Gore", kažu Demokrate.

Navode da ništa od navedenog nije izrečeno napamet, već su, ističu, dobro naoružani dokazima.

"Nije vama ni do starih, ni do mladih! Vaša su jedina briga kavčani i tigrići, sa kojima ste se upleli u mrežu iz koje ćete izaći samo kroz vrata pravde.

Zato nas i napadate, jer smo vas blokirali u pokušaju da nam ponovo opljačkate zemlju, a ćutite svojim drugovima sa druge strane medalje, sa kojima dogovarate svaki napad, svaku taktiku, ali i medije na kojima razmjenjujete goste.

I vi i oni treba da znate da slijedi revolucija u borbi protiv mafije koja će odnijeti sve klanove, ali i najmanje pola Demokratske partije socijalista.

Vrijeme je da se tigrići vrate u kavez, a da naš narod slobodno živi", zaključuju u saopštenju.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

djuradj

”Lijepo li ova sablja čita, divno li nas danas razgovori! Amanati, đe nauči vako” Vi pociniste vise zla za tri godine nego DPS za 33!!! I grobove nasih predaka prodaste e zato vas molimo nemojte nam vi drzat predike o moralu i etici ka Boga vas molimo!!! Sto se tice skromnosti gorih od vas nema!!!!

Pero

Uvredljiv odgovor.na argumentovanu kritiku. Demokrate su vise zla nanijeli CrnojGori, zajedno sa DF om za ove tri godine nego DPS za trideset godima.

Feniks

Umjesto da priznaju greške Demokrate se opet dale u skribomanisanje protiv DPSa. Koliko li plaćaju pisara te ovako promašuju temu? Tek dolazi vrijeme kad će se stručnjaci iz Demokrata smjenjivati na optuženičkim klupama. Biće tu i previše posla, to je itekako očigledno. Živi bili pa viđeli.