23 °

max 32 ° / min 21 °

Srijeda

19.06.

32° / 21°

Četvrtak

20.06.

35° / 23°

Petak

21.06.

34° / 22°

Subota

22.06.

35° / 25°

Nedjelja

23.06.

33° / 23°

Ponedjeljak

24.06.

31° / 22°

Utorak

25.06.

27° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlasi: U vladi koja nije okrenuta evropskim vrijednostima, nema mjesta ni za jednu albansku partiju

Izvor: N1

Politika

Comments 3

Vlasi: U vladi koja nije okrenuta evropskim vrijednostima, nema mjesta ni za jednu albansku partiju

Izvor: Pobjeda

Autor: Tamara Nikčević

  • Viber

Ugledni kosovski advokat i nekadašnji visoki državni funkcioner iz doba Jugoslavije Azem Vlasi ocjenjuje u izjavi za Pobjedu da za predstavnike albanskih stranaka u Crnoj Gori nema mjesta u vladi koja nije jasno i nedvosmisleno okrenuta evropskim vrijednostima.

"U Vladi koja nije jasno i nedvosmileno okrenuta evropskim vrijednostima i što bržem članstvu Crne Gore u EU, nema mjesta ni za jednu albansku partiju. A Vlada bez predstavnika manjih etnički zajednica i bez partija i ljudi koji baštine crnogorski nacionalni identitet bila bi ekspozitura ill ogranak Srbije - grubo srljanje u rastakanje državnog identiteta Crne Gore", istakao je Vlasi.

Ocjenjuje da su zapadni partneri Crne Gore jasno naznačili da će pomoći samo Crnu Goru okrenutu što bržem članstvu u EU.

"Ambasade zapadnih zemalja jasno su izrazile stav s kakvom Vladom su spremne sarađivati. Istovremeno, spremne su pomoći samo Crnu Goru okrenutu što bržem članstvu u EU", zaključuje Vlasi za Pobjedu.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

montenegrin

Hvala gospodine Vlasi!!Tako to kaze iskreni prijatelj Crne Gore!!! Sa ovom srbocetnickom grupacijom nece Crna Gora videt ni E od Evrope, i naravno ni pedalj dalje od srbije i rusije!! crkva ih je lansirala i Crnogorce to ne iznenadjuje!!!srbocetnici nemaju mira dok ne porobe svoje susjede!!!

mijo popovic

Brzo su zaboravili Đeljošaj i Nimanbegu da su im Crnogorci suverenisti prihvatili sto hiljada sunarodnika s Kosova, koji su bježali od Miloševićeve vojske. Ulazak albanskuh stranaka u Vladu Mandica, Knezevica i Becica je noz u leđa građanskoj i suverenoj Crnoj Gori, kao i nacionalnim Crnogorcima