24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Dodatni troškovi za popis zbog neozbiljnosti odlazeće Vlade

Politika

Comments 2

PES: Dodatni troškovi za popis zbog neozbiljnosti odlazeće Vlade

Autor: Antena M

  • Viber

Zbog veoma neozbiljnog odnosa odlazeće Abazovićeve Vlade i opstrukcija opozicije, država će imati trošak zbog odlaganja popisa, ali mnogo manji od potencijalnog odlaganja zbog neuspješne realizacije, saopšteno je iz PES-a.
"Naime, zbog najavljenog bojkota opozicije, Monstat se suočava sa problemom nedostatka dovoljnog broja popisivača, što dovodi u pitanje uspješnost realizacije ovog jako važnog pitanja.
Takođe, zahtjevi za kontrolu opozicije ne trebaju biti sporni, kako se nikome ne bi dao alibi da se rezultati i kvalitet popisa dovode u pitanje, te da se kroz planirane sabotaže obesmišljava relevantnost podataka. Abazovićeva Vlada prenebregava i činjenicu da u brojnim opštinama na čijem su čelu predsjednici popisnih komisija iz redova opozicije nema uslova za održavanje popisa, jer nema ni dovoljnog broja popisivača", navode u PES-u-
Dodaju i da je trošak odlaganja višestruko manji od iznosa koji Vlada troši za Abazovićeva službena putovanja.
"Da je odlazećem premijeru stalo do ozbiljnosti i racionalizacije trošenja novca građana, ne bi novu Vladu zbog sopstvene nesposobnosti dovodio u poziciju odlaganja popisa, dok posljednje dane svog mandata troši za obilazak evropskih metropola i to na račun građana", zaključuju u PES-u.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

Znaci kome pripada..i da ponizava drzavu CG.. PES sa srbijanskom cirilicom-jel to prvi znak za koga rade..

Katunjanin

Ma bez brige Spajky ,milijardu gore ili dolje nebitno je . Treba samo ovaj obezglavljeni narod ubijedit da se sto vise seksaju tako da ako bude dovoljno narastaja mozemo vrtat kredite u narednih nekoliko hiljada godina. .Dobro, mi nijesmo nebeski narod ko Srbi ali vala toliko moremo izdrzat !