31 °

max 34 ° / min 19 °

Subota

27.07.

34° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Popović na tribini PEN centra u Zagrebu: U Crnoj Gori sprovodi se brutalna srbizacija na svim nivoima

Politika

Comments 6

Popović na tribini PEN centra u Zagrebu: U Crnoj Gori sprovodi se brutalna srbizacija na svim nivoima

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski PEN centar održao je sinoć, u knjižnici "Bogdan Ogrizović" u Zagrebu, tribinu o ubrzanoj srbizaciji Crne Gore.

Voditelj tribine bio je novinar Vlado Vurušić, a gost Milorad Popović, ugledni crnogorski književnik.

Popović je prikazao situaciju u Crnoj Gori govoreći kako se okrutni srpski ekspanzionizam uspostavlja na svim nivoima u našoj zemlji.

Kako je naveo, to traje već dvije tri godine iz razloga što se iz BIA-e i SPC-a koordinira organizovano srpsko djelovanje na ubrzanom srbiziranju crnogorskog društva.

"Sprovodi se brutalna srbizacija na sve strane na svim nivoima", bio je jedan od zaključaka Popovića na tribini u Zagrebu.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

@Licina Pa ,,litica''je bila potpisivanje tzv Temeljnog ugovora,pa se sjećamo kakva je bila reakcija! Opasno smo se okliznuli i zaboravili na naše slavne pretke,a isto tako i na potomke!

d v

@Orlov krš,Ličina Ako,današnjim cg-cima,na današnjim temeljima na kojim žive misle se spasit,onda bi to bila ozbiljna kosmička nepravda.Ima naroda,koji su hrabri,radni,dobro ustrojeni i takvi propadnu a današnji cg mamini ruzmarini prežive češući jaja,onda na ovom svijetu nema ništa pravedno.

d v

@Orlov krš,Ličina Do kraja 19 vijeka bio je i važio jednostavan i jasan odgovor i zavjet Crnogorski-"pokoljenja za pjesmu stvorena"-„Crnogorska borba je bila ne da pokorimo stranu, tuđu silu, nego da poginemo da ne trpimo tuđinsko nasilje". Danas, cg"izgibe" samo za svoj "donji dio leđa-mandata"!