9 °

max 16 ° / min 9 °

Ponedjeljak

26.02.

16° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

18° / 11°

Četvrtak

29.02.

17° / 12°

Petak

01.03.

16° / 11°

Subota

02.03.

13° / 11°

Nedjelja

03.03.

13° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šaranović: Hapšenja na Cetinju dokaz posvećenosti u borbi protiv svih oblika kriminala

Izvor: gov.me

Politika

Comments 1

Šaranović: Hapšenja na Cetinju dokaz posvećenosti u borbi protiv svih oblika kriminala

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Jutrošnja akcija sprovedena na Cetinju od strane Sektora za borbu protiv kriminala Uprave policije, kojim rukovodi novopostavljeni Lazar Šćepanović, uz saradnju sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti “Centar” i taktičkim jedinicama Sektora policije posebne namjene, ne samo da oslikava profesionalizam i predanost naših službi bezbjednosti, već i potvrđuje našu neselektivnost u borbi protiv svih oblika kriminala.

Naša misija je jasna - obezbijediti da svaki građanin osjeća sigurnost i zaštitu od kriminalnih djela. U tom duhu, želim da poručim svim građanima da Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije neće prezati pred izazovima u očuvanju zakona i reda. Snažno stojimo u odbrani pravde, ne praveći razliku između različitih grupa ili pojedinaca. Svaki oblik kriminala suočava se sa istom odlučnošću i efikasnošću naših službi, što potvrđuje i jutrošnja akcija.

Ponosan sam na hrabre policijske službenike, jer njihov rad daje snagu i sigurnost našoj zemlji i poručuje da nema mjesta za kriminal u našem društvu, ma od kog dolazio.

Uz zahvalnost pripadnicima policije, pozivam sve građane da budemo zajedno na putu izgradnje sigurnijeg i pravednijeg društva, navodi se u saopštenju iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

G-dine Saranovicu,jesteli ponosni na policajce..koji su izvrsili Desant na Cetinju..bili neduzni narod-gusili dimnim bombama..stim da pop crkve Srbije zauzme presto u nasoj crnogorskoj svetinji???