22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vraneš: Protiv mene se vodi brutalna kampanja neistina i laži

Politika

Comments 5

Vraneš: Protiv mene se vodi brutalna kampanja neistina i laži

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Protiv mene, kao predsjednika Opštine Pljevlja vodi se brutalna kampanja neistina i laži, saopštio je predsjednik pljevaljske Opštine Dario Vraneš. On je demantovao da ima ikakve veze sa kriminalnim grupama,kao i da "braću Veselinović" nikada nije upoznao.

“Tvrdnje da imam bilo kakve veze sa nekom kriminalnom grupom i navodnom “braćom Veselinović” su čista izmišljotina i podmetačina”, kaže Vraneš, navodeći da “dotičnu braću” ne poznaje, te da sa njima nikada nije bio u kontaktu.

“Zapravo, za njih nijesam ni čuo, dok nije krenula medijska hajka i haranga uperena protiv mene,” saopštio je Vraneš.

“Isključivo zbog ozbiljnosti, odgovornosti i poštovanja prema funkciji koju obavljam, javnosti se obraćam u nekoliko rečenica.

Kompletno moje djelovanje, kao prvog čovjeka Opštine Pljevlja, usmjereno je isključivo i jedino u interesu boljeg života građana, koji su dali ogromno povjerenje politici koju zastupam.

Pljevljaci nisu protiv dalekovoda Pljevlja-Čevo-Lastva. Naprotiv, Pljevljaci su za izgradnju dalekovoda, jer svi znamo da bez jake i moćne države nema ni jake lokalne uprave.

Naši građani su, samo, za obilazak sela Đurđevića Tara trasom dalekovoda, za očuvanje najbrojnijeg, nastanjenog sela u našoj opštini, centra seoskog turizma.

Znajući da ispod dalekovoda snage 410kV nema života, eventualnim prolaskom trase kroz selo, desetine porodica bilo bi trajno iseljeno, uništen tutizam i nanijeta ogromna šteta, kako našoj opštini, tako i našoj državi.

Rješenje je prosto, izmijeniti trasu za 300 metara i dalekovod izgraditi na lokaciji gdje je to prvobitno bilo planirano i gdje je teren već prokrčen za isti.

Svi građani koji me poznaju u Opštini Pljevlja, ljudi koji podržavaju politiku koju zastupam, pa čak i sugrađani koji tu politiku ne podržavaju, jedinstveni su u jednom: moja ličnost, moj način života i ophođenja prema svim građanima, nikako se ne mogu dovesti u vezu sa bilo kakvom kriminalnom radnjom. To je, uz rad u interesu svih građana Pljevalja, moje najveće dostignuće i zaista ne obraćam pažnju na vaše maliciozne tekstove i izmišljotine. Pljevlja ne smiju da stanu, vrijeme je da se radi”, zaključuje Vraneš.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

BMX

Povedi litije i možda ostaneš predśednik... Pljevlja su to

Drago

Srbija ne sme da stane kaže Vučić , a Pljevlja ne smiju da stanu kaže Vraneš, a kaže da nije čuo za braću Veselinović Pa Vraneš zna šta Vučić sanja , a ne da ne zna njegove "slavne" prijatelje Veselinoviće , Radojčiće ........