24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novaković Đurović: Odnos Spajićeve Vlade prema imenovanjima u EPCG vrhunac neozbiljnosti i neprofesionalnosti

Izvor: GP URA

Politika

Comments 5

Novaković Đurović: Odnos Spajićeve Vlade prema imenovanjima u EPCG vrhunac neozbiljnosti i neprofesionalnosti

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Današnje odlaganje sjednice Skupštine akcionara Elektroprivrede Crne Gore(EPCG) zbog partijskog mimoilaženja u PES-u vrhunac je neozbiljnosti Spajićeve Vlade i parlamentarne većine", saopštila je poslanica Građanskog pokreta URA Ana Novaković Đurović.

Ona je kazala da je ovakav odnos ipak ne iznenađuje, jer je otpočet donošenjem protivustavnih izmjena Zakona o privrednim društvima, sa jednim jedinim ciljem - da se u Odbor direktora EPCG imenuju partijski predstavnici PES-a, a isključe profesionalci koji su u prethodnom periodu u EPCG postigli istorijske rezultate.

"Meritokratija, imenovanje kvalitetnih, a ne partijskih kadrova, bilo je jedno u nizu predizbornih obećanja Pokreta Evropa sad, koje je današnjim odlukama Vlade u odnosu na EPCG još jednom potpuno obesmišljeno", poručila je Novaković Đurović.

Ona je dodala i da umjesto takvih najava, danas pratimo predstavu u kojoj se, do sada, predlaže treći po redu član Odbora direktora ispred PES-a i opet mijenja Odluka Vlade zbog partijske nesloge i borbe za fotelje.

"I kao što program Evropa Sad 2, niko nije vidio, izvjesno je da nećemo gledati ni meritokratiju, već neozbiljan i neodgovoran odnos prema strateški najvažnijim resursima države", zaključila je Novaković Đurović.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin -Miogost

Ni ova , kao ni Abazović i Adžić , nema ni stida ni obraza.Jer da imaju nebi smjeli da se oglašavaju komentarima , pošto su najveće štetočine i krvnici Crne Gore i crnogorskih građana, zbog toga što su radili u uradili ,za vrijeme njihovog vladanja.

sičija

A što je ovo - pirane izbačene na suvo pa kritikuju one koje se praćakaju u plićaku? Pokrij se!

Mila K

Uhhhh ono čega se pametan stidi...