15 °

max 21 ° / min 13 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Dešavanja u EPCG još jedna lakrdija i nastavak borbe za podjelu plijena unutar vladajućih partija

Politika

Comments 2

DPS: Dešavanja u EPCG još jedna lakrdija i nastavak borbe za podjelu plijena unutar vladajućih partija

Autor: Antena M

  • Viber

Jučerašnji cirkus i svojevrsna lakrdija koja je pratila izbor predsjednika i članova Odbora direktora EPCG samo je nastavak podjele plijena i borbe za prevlast, koja je glavna karakteristika ove vlade ali i prethodne dvije, i sprovodi se po svim sektorima – od bezbjednosti do energetike, poručuju iz DPS-a.

"Bezočna tuča za mjesta u upravljačkoj strukturi EPCG, uz svađe, ucjene, prijetnje slika je alavosti i nezajažljivosti partija konstituenata vlasti koje su danima unazad vodile bitku za fotelje u ovom državnom preduzeću. Epilog je da su članovi Odbora direktora EPCG ljudi koji su direktni eksponenti partija, da se preko njih vode ne samo međustranački nego i unutarstranački sukobi u okviru Pokreta Evropa sad, a da je na čelu i dalje Milutin Đukanović kadar Andrije Mandića. On je već pokazao koliko brine o interesu ovog preduzeća koji je u EPCG ubacivao partijski podobne koji se nijesu ni pojavljivali na poslu a za to su bili plaćeni", navode iz DPS-a.

Kako dodaju, najbolje su stanje u EPCG opisali upravo manjinski akcionari firme koji su istakli da takvo ponašanje i način rada do sada nije zabilježen.

"O stanju u državnim preduzećima svjedoče i izvještaju DRI koji su redovno negativni. Ako zaista tužilaštvo ima namjeru da radi po zakonu i pravu onda bi prvo moralo da se pozabavi malverzacijama u državnim preduzećima, i njihovom upravljačkom strukturom koja je formirana tako da bi omogućila dalju devastaciju i razaranje ovih nekada uspješnih firmi", zaključuju u DPS-u.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Bozovic Brano

Uvazena gospodo,nekada DPS imao bi najmanje 20 oglasavanja. Sta je ovo,primer kuda vodi Vasa politika,nemojte imate sve sto drugi nemaju.Mlado Rukovodstvo nekompromitovano,ali sa ovakvom politikom ne dobija se vlast.Mozda je cak i izjava naseg bivseg Presjednika,da Crnu Goru treba braniti ako treba i iz sume.Dali ste svjesni kojim putem idete Uvazena Gospodo!

Bozovic Brano

Uvazena gospodo iz DPS-a Vas sam glasac od prvog dana i bicu dokle mi je ostalo ovo malo zivota.Nikake koristi od ovih saopstenja,od prica.Ovu bagru IZDAJNICKU samo ulica moze ocerat.