19 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Crna Gora podržava pravo na slobodu i evroatlantsku perspektivu Ukrajine

Politika

Comments 4

Milatović: Crna Gora podržava pravo na slobodu i evroatlantsku perspektivu Ukrajine

Autor: Antena M

  • Viber

Na današnji dan, prije dvije godine, počela je ruska agresija na Ukrajinu, napisao je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović na mreži X.

”Crna Gora podržava pravo na slobodu i evroatlantsku perspektivu Ukrajine, ostajući privržena politici mira i temeljnim vrijednostima na kojima počiva demokratija”, naveo je Milatović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

miki

E utkud ti neznavena skitnica sa 7-8 savjetnika koji su bili smijenjeni sa funkcija zaluta da budeš slučajni predsjednik CG nebrukaj tu državu podnesi ostavku jer ti ta funkcija nepriliči otkako si otplesao sa tvojom dragom ispred počasnog šlstroja garde a diplomatija 0/0. A predsjednikovanje dupo golo.

d v

2- I suvereniteta.Zašto? Zato što si sto procentni svetosavski četnik i veliko srbin.Zato što onda moraš da imenuješ Ko to narušava Ukrajinsku teritoriju i slobodu i čime je narušava? A to je nacistička Moskva. Imaš li hrabrosti da upreš prstićem na nacističkog moskovskog ajhmana?

d v

1-I ja podržavam čist vazduh ali se ne suprostavljam raznim i mnogo brojnim "zagađivačima". Sigurno tako "podržavaš" i Ukrajinski teritorijalni integritet i suverenitet. No nipošto i ni po koju cijenu ti ne pada na pamet da se "suprostavljaš" narušavanju Ukrajinskog teritorijalnog integriteta