23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GI 21. maj: Demokrate - partija lažnog imena i još podmuklije prakse

Politika

Comments 2

GI 21. maj: Demokrate - partija lažnog imena i još podmuklije prakse

Autor: Antena M

  • Viber

Sve parlamentarne političke partije su manje ili više dostojne prezira ali ovih dana je jedna od njih nadmašila i najgore među njima, poručuju iz GI 21. maj.

"Riječ je o partiji lažnog imena i još podmuklije prakse, Bečićevim i Bogdanovićevim "Demokratama". Ovo je stranka koja ima preovlađujuću vlast u Herceg Novom a čiji se gradonačelnik juče opet pojavio kao podvarijanta banalnog neočetnika. To je gradonačelnik koji podržava mrziteljski karneval i spaljivanje lutke sa likom pisca samo zbog toga što Nikolaidiseva lucidna misao razobličava i ismijava višedecenijsko velikosrpsko metanisanje", navode u saopštenju.

Podsjećaju javnost da je u Herceg Novom, nakon što je Crna Gora nesebično otvorila vrata ratnim emigrantima iz BiH, preovladala velikosrpska i anticrnogorska politika da bi uz podršku maligne SPC uspjela da šovinizira i primitivizuje Herceg Novi.

"Dodatno, ovo je partija koja se usudila da preuzme i resor kulture postavljajući za ministricu nekvalifikovanu osobu kojoj je ogledalo kulturne politike takođe "valovito četništvo" sa dijagnostifikovanom joanikijevskom fobijom od Njegoševog mauzoleja. Konačno, ovo je stranka koja je postavila i nekvalifikovanog ministra unutrašnjih poslova koji po svemu liči na činovničkog pripravnika. On se ovih dana posebno proslavio po “stručnom” pravnom mišljenju i "strukturalnom razumijevanju" resora u koji je bečićevski zalutao. Odista, ova podmukla, vlastoljubiva i nekvalifikovana grupa političkih spletkaroša najviše bi pomogla Crnoj Gori kada bi što prije nestala sa političke scene", zaključuju u saopštenju.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Nadežda Bender

"A onda dođoše oni. Primi ih Crna Gora raširenih ruku kad utekoše iz svoje zemlje, koju nijesu ostali da brane. Primi ih i Herceg Novi toplo i prijateljski. Dadoše im i više od uobičajnog. Dobiše i prebivaliste. I državljanstvo. I kuće i stanove. Pokrenuše biznis i ojačaše srpstvo ..."