14 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zirojević: Kovačević se takmiči sa Vranešom ko će više mržnje posijati

Politika

Comments 2

Zirojević: Kovačević se takmiči sa Vranešom ko će više mržnje posijati

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Opštine Nikšić i novoizabrani potpredsjednik Nove srpske demokratije Marko Kovačević, sramotnom izjavom povodom današnjeg zasijedanja Skupštine na Cetinju, samo je nastavio kampanju raspirivanja mržnje koju, nažalost, već duži vremenski period sprovodi uz amin njegovih koalicionih partnera u Nikšiću, navodi  u saopštenju poslanik i portparol SD-a, Nikola Zirojević.

Džaba priče o crnogorskom Dalaj Lami, džaba mazanja očiju međunarodnim partnerima, što u Podgorici, što po brojnim međunarodnim adresama, džaba evropska i pomiriteljska priča u Parlamentu, kad se uvijek javi neki, viši ili niži funkcioner Nove srpske demokratije i pokaže pravo lice partije koju predstavlja. Džaba je Mandić godinama vježbao glumu (sjetimo se ruke na srce i pokajničkih izjava u predizbornim spotovima), kad suština njegove politike uvijek izbije na površinu od stranje politički neiskusnih, ali makar iskrenih kadrova, ističu u saopštenju.

Do skoro je to bio Vraneš, a danas je glavna partijska zvijezda Kovačević. Takmiče se, izgleda, ko će goru izjavu dati, ko će više mržnje posijati i ko će više zaličiti na fašizam. Iako ne sumnjam da će Kovačević danas dobiti mnogo tapšanja po leđima i čestitki “kako mu je dobro rekao”, činjenica je, ipak, da su on i slični njemu najveća antireklama i Novoj srpskoj demokratiji, i koaliciji ZBCG i Andriji Mandiću samom, zaključuje u saopštenju poslanik i portparol SD-a, Nikola Zirojević. .

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

chronicler

@chronicler, Da, da zahvalimo Karnevalcima i Urašima....bez njih Ovako Nešto ne bismo imali.

chronicler

Da Karnevalcima i Urašima za tu "čast" što imamo u Nikšiću ovako nešto za predsjednika opštine. To je i njihov obraz i zasluga pred licem Crne Gore.