14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Možemo da nastavimo sa svim što smo planirali

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević foto

Politika

Comments 5

Mandić: Možemo da nastavimo sa svim što smo planirali

Autor: Antena M

  • Viber

Skupština je živi organizam, opozicija ima pravo da ima inicijativu, kazao je nakon glasanja predsjednik Skupštine Andrija Mandić. 

Podsjetimo, nije prošla inicijativa opozicije za njegovu smjenu. 

Demokratija je volja većine, kazao je Mandić novinarima u Skupštini. 

- Možemo da nastavimo sa svim što smo planirali i sa svim što smo obećali, dakle da se vodi politika koja je politika budućnosti. 

Današnja priča se odnosila uglavnom na prošlost. Ovo etiketiranje koje traje dugo, da li je taktika da nas zamijene, to će građani procijeniti.

Mislim da smo uradili dobar posao, sa našim rezultatima smo se pojavili u Briselu. Ovo današnje izglasavanje je dokaz vitalnosti demokratije, koja daje pravo poslanicima da se izjasne - rekao je Mandić. 

Na pitanje da li će biti u Vladi sa BS kaže "želimo najbolji odnos sa njima" i dodaje da očekuje "od bošnjačkih političara slične poruke". 

"Da sačekamo druge poteze BS pa ćemo vidjeti", kazao je Mandić. 

„Mi u Crnoj Gori moramo da budemo najbolji jedni sa drugima. Tamo gdje su razlike bile najveće to je upravo između populacije koja glasa NSD i BS. Pružamo ruku da se ti ponori koji su postojali prevaziđu“, rekao je Mandić.

On je naveo da očekuju da i od bošnjačkih političara dobiju slične poruke.

„Do sada ne vidimo da se oni ponašaju tako, nego vrlo aktivno ponavljaju floskule koje je saopštavao DPS. Oni imaju čvrsto savezništvo sa DPS-om i da li će se u bošnjačkoj politici pojaviti snaga da mogu zajedno da rade sa političarima iz reda srpskog naroda, vidjećemo. Siguran da bi to Srbi željeli“, rekao je Mandić.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Opet dodik kriminalac neka dođe da se pokaže prava malešnost df.

Tara

ako Bosnjaci udju u ovu fasisticku-antidrzavnu ekipu..bice gori od njih...Ovaj Parlament..moze da radi sta oni hoce..svi su za Mandica..i za rusenje drzave CG..Pitam se..sta misle gradjani o ovome..oni su birali..ovu cetnnicku-nacisticku-antidrzavnu organizaciju??

Anthropos

Vrhunac licemjerstva, da ne kažem gluposti. U vašem rječnniku ne postoji riječ - pravda (pravednost? Sve što počuva na laži i nepravdi - a to je danas "pobijedilo" u Skupštini - neće dugo trajati. PES je pokazao da su obični politikanti. Što će nam više para - ako za njih možemo manje da kupimo?