14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lekić: Očigledno je da u Vladi postoji sukob

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 3

Lekić: Očigledno je da u Vladi postoji sukob

Autor: Antena M

  • Viber

Očigledno je da postoji sukob u Vladi i on se manifestuje neizborom direktora Uprave policije, smatra lider Demosa Miodrag Lekić.

“Bez direktora Uprave policije pokazuje se jedna nemoć. Premijer je u petak rekao da je ministar zadužen da zove u Brisel, da bi do ponedjeljka imali nekakvo tumačenje iz Brisela. Možete li to da zamislite, u danima vikenda se zove Brisel da nam objasni ono što je naša oblast?! Pa, zato smo država, da nešto i mi odlučimo”, poručio je Lekić, a prenosi Gradska.

Dodaje da je to "ozbiljan simptom poremećaja u sadašnjoj Vladi, koji bi uskoro morao biti razjašnjen".

Govoreći o sveukupnoj situaciji u Crnoj Gori i očekivanjima od programa "Evropa sad 2", Lekić kaže da se ta priča kreće u dvije ekstremne linije.

“Jedna je da se radi o avangardnom, modernom potezu i snagama koje mi, obični građani nismo shvatili, te da je naša sreća da smo u njihovim rukama i da će nas dovesti do rezultata koje najavljuju. To je poželjna varijanta, navijam za nju. Ali, postoji i druga, da se nalazmo u rukama prevaranata koji ne biraju sredstva populizma i nije im bitno kako je državi već je bitno kako je njima, partiji”, zaključuje Lekić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

jovan

U potpunosti u pravu. Ova vlast ne sluti proljeće. To su ptići što žele da polete, ali im perje još nije izraslo. A ko zna kad će? Nikad, a možda ni tada.

Bajo

Opet sebe predlaze . Pobogu idi vise . Makni se. Unistio si svoji (i onako losu ) karijeru. Ostaces neslavno upisan u nasoj povjesti.( Mada ti je Milatovic nadljednik ) . Nijesi svjestan svoje antipaticnosti .

Katunjanin-Miogost

Kad čujem Lekića, A .Damjanovića , Boženu,Bečića 'V.Rudovića , Nika ,Ibrahimovića, i još puno njima sličnih, pomislim, trebali bi oformiti jednu stranku .