14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić neće Šćepanovića, Demokrate prijete napuštanjem Vlade

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 3

Spajić neće Šćepanovića, Demokrate prijete napuštanjem Vlade

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Višesatni pregovori premijera Milojka Spajića i ministara iz PES-a i Demokrata Alekse Bečića o naimenovanju vršioca dužnosti direktora Uprave policije nijesu uspjeli: premijer Spajić rezolutno odbija prijedlog ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića da prvi čovjek policije bude šef Sektora za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović.

Prema informacijama Pobjede, Spajić je, nakon konsultacija sa članovima PES-a, ali i sa pravniim ekskpertima, definitivno na stanovištu da je poligrafsko ispitivanje kandidata izmanipulisano od strane Šaranovića, ali i da sam postupak poligrafskog testiraja nije zakonit.

Izvori iz Vlade kazali su Pobjedi da Spajić neće odustati ni podleći pritisku Demokrata koji su najavili da će napustiti Vladu ukoliko se ne usvoji prijedlog ministra unutrašnjih poslova. Tokom rasprave, tvrde izvori Pobjede, Spajić je bio veoma nervozan i vrlo jasno optuživao Demokrate da žele da imaju ,,svoju policiju“ i da na taj način prave ,,zabran“ od bezbjednonsog sektora.

Premijer Spajić je odlučan da se na Vladi izglasa Aleksandar Radović, dugogodišnji policijski službenik i u dva navrata oficir za vezu u Hagu kao predstavnik Uprave policije.

Ukoliko ne bude dogovora do ponoći, Vlada Crne Gore će morati da mijenja vlastito rješenje o smjeni Zorana Brđanina koje je, istina nezakonito, oročeno do 12. marta.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Tek tako

Kako frontovci mudro cute, ocekuju da ce se prelomiti dio Pesa na njihovu stranu pa da probaju formirat vladu na celu sa Frontovcem.

roki

Ma izadjite. Kao mala deca, cim nije po njihovom oni u plač.

@@@@

Ali ako napustite Vladu nista od Evrope1 Evrope2 Podgorice ka evropske metropole standarda kao u Luksemburgu a onda daleko bilo ni u snu se ne javilo mozda Manda nebi bio glavni u drzavi .Svasta bi moglo da se desi ako napustite Vladu.Mozda bi Oiun iskoristio situaciju i pripojio Zabjelo Zeti itd it