21 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Leković: Tokom jedne večeri i kršenje Zakona o unutrašnjim poslovima i Portal Javnog servisa objavio desetine lažnih informacija

Izvor: Demokrate CG

Politika

Comments 4

Leković: Tokom jedne večeri i kršenje Zakona o unutrašnjim poslovima i Portal Javnog servisa objavio desetine lažnih informacija

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Zhvaljujući brojnim struci dosljednim pravnicima, podignuta je zavjesa sa scene na kojoj se odigralo brutalno kršenje Zakona o unutrašnjim poslovima i preuzimanje nadležnosti ministra unutrašnjih poslova, od strane članova Vlade Crne Gore, kazao je poslanik Demokratske Crne Gore Momčilo Leković, nakon što je Vlada sinoć postavila Aleksandra Radovića za v.d. direktora Uprave policije.

- Gdje su danas glasnogovornici starog režima koji su do juče čak i pravo pretvarali u nepravo, s danas na brutalno kršenje zakona ćute kao ribe. To i ne čudi, jer vjerovatno slave izbor policijskog službenika, Veljovićevog kadra, a koji prema medijskim izvještajima, nije ni prošao poligraf. Dovoljno razloga za slavlje, zar ne - naveo je Leković u saopštenju.

On je istakao da zabrinutost raste i na osvrt na one pojedince i organizacije koje su se, kako kaže, zaklele da će štititi ljudska prava, "a danas tvrde kako Šaranovića treba smijeniti zato što nije pristao da izgovori ime koje mu je šapnuo jedan politički subjekt ili jedan član Vlade".

- A šta reći o portalu javnog servisa, koji bi trebao odražavati šarolikost mišljenja, ali se umjesto toga pretvara u orkestar koji svira samo jednu partijsku melodiju? Takav scenarij, gdje javni servisi služe kao produžena ruka politike, objavljujući na desetine lažnih informacija tokom samo jedne noći, ne bi bio prihvatljiv ni u najzapetljanijim pričama afričkih plemena, a kamoli u zemlji koja teži evropskim standardima. I na kraju, postaje najzanimljivije kad biografije analiziraju oni poslanici, koji su kandidate za direktora Uprave policije saslušavali po restoranima i kafićima - poručio je Leković.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Parlamentarac

Ma gledao je istu, ali mu dosad nije smetalo

Tek tako

Mladi momce ne bi im ja ovo proeda kroz prste no pravac novi izbori

Mina

Lekoviću, koju si televiziju do sad gledao? RTCG, očigledno nijesi.