18 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zenović: Sa rekonstrukcijom Vlade sačekati do kraja juna

Politika

Comments 1

Zenović: Sa rekonstrukcijom Vlade sačekati do kraja juna

Izvor: RTCG portal

Autor: Antena M

  • Viber

Sa rekonstrukcijom Vlade sačekati do kraja junaCrna Gora do dobijanja Izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila, što je predviđeno za kraj juna, treba da zadrži aktuelni politički okvir, poručio je glavni pregovarač Crne Gore sa EU Predrag Zenović.

On je govoreći za TVCG prenio poruke predsjedavajućeg Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje Vladimira Bilčika koji je poručio da Crna Gora u ovom trenutku treba da bude izuzetno posvećena evropskom putu, te da bi sve što odvlači fokus s toga cilja moglo biti problem.

"Mislim da je, do juna kada dobijamo Izvještaj o ispunjenosti privremenih mjerila, važno da se zadrži koliko je moguče politički okvir koji postoji, a sva druga pitanja pripadaju onome što je demokratski život jedne političke zajednice i koje će svoje odgovore naći u Skupštini Crne Gore", naglasio je Zenović, prenosi RTCG.

Predsjedavajući POSP-a Vladimir Bilčik pak ne licitira sa datumima. Ističe da će mjerila biti ispunjena kada svi budu spremni.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Je li moguće da i na ovom mjestu stoluje jedan od prevaranata, kojih je prepuna ova Vlada! Evropski zvaničnici ne znaju ko treba da uđe u rekonstruisanu Vladu, pa dako do juna nešto ugrabimo, a onda se zna što slijedi! Nevjerovatno! Sramota!