15 °

max 22 ° / min 15 °

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Šovinista Marko Kovačević trogodišnjicu svog neuspješnog mandata obilježava podnošenjem prijava Vuković-Kuć i Milatović

Politika

Comments 4

DPS: Šovinista Marko Kovačević trogodišnjicu svog neuspješnog mandata obilježava podnošenjem prijava Vuković-Kuć i Milatović

Autor: Antena M

  • Viber

U Nikšiću su danas na vrata porodičnog doma poslanica DPS-a Aleksandre Vuković-Kuč i Sonje Milatović zakucali pripadnici Uprave policije ne bi li im uručili krivične prijave potpisane od strane predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, poručuju iz DPS-a

"Tako se ovaj osvjedočeni šovinista i velikosrpski nacionalista, očigledno u nedostatku bolje ideje za proslavu trogodišnjice svog neuspješnog mandata na čelu lokalne vlasti u Nikšiću a u cilju privlačenja medijske pažnje, odvažio da kukavički uradi na dvije poslanice. Sve se ovo dešava samo nedjelju dana nakon što je besramno pokušao uvrijediti građane Cetinja i Crne Gore, koji su svojim mirnim okupljanjem izrazili protest protiv političkog djelovanja predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića", navode iz DPS-a.

Poručuju Kovačeviću, da su nedovoljne te dvije prijave koje je napisao pa što god u njima da je naveo, nego da ih slobodno proširi na kompletnu partiju i svakog njenog člana.

"Jer imenom i prezimenom svi mi stojima iza riječi, stavova i političkog činjenja Aleksandre Vuković-Kuč i Sonje Milatović. Njihovo i djelovanje naše partije bilo je i biće odbrana od svih onih i svega onoga što Kovačević i njemu slični žele nametnuti u Crnoj Gori, te smo za svaki naš politički postupak u potpunosti spremni snositi sve posljedice i pravne konsekvence", zaključuju iz DPS-a.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Samo za CG !

A kakva je muka Kovačeviću ? Osjećate da vam je sve uzalud i da vam je krah neizbježan .

Tara

Kovacevic ne postuje Ustav drzave CG...prema tome on nema pravo da bude gradonacenik NK... Sto je najgore Sud u NK..oslobadjaga krivice..bez obzira sta radi...Kad tad oni moraju biti uhapseni..a te iz suda za uvijek ostrarniti od drzave..NK..je postala rublje primitivizma i svastocinja..

d v

Taj grahovsko spilski neutroum je samo zadnja antievolutivna karika četničko fašističkog sveta, postavljen tu đe jeste da radi baš ono što radi. Ili što bi rekao g din Nikolaidis, pa neće sigurno pjevati “Konjuh planinom“. Nije mu u ideološkom opisu radnog mjesta, shvatate- Pitajte tanju bečanović.