20 °

max 25 ° / min 19 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 19°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GI 21. maj: Vladajuća većina je ilustrativan pokazatelj raskoraka između riječi i djela

Politika

Comments 0

GI 21. maj: Vladajuća većina je ilustrativan pokazatelj raskoraka između riječi i djela

Autor: Antena M

  • Viber

Vladajuća većina je ilustrativan pokazatelj raskoraka između riječi i djela, poručuju iz Građanske inicijative "21. maj". 

"Primjera radi, PES se zaklinje u evropski put, posvećenost privredi i meritokratiji, dok se istovremeno oslanja na domaću moskovsku poslugu, vodi histeričnu ekonomsku politiku i masovno zapošljava partijske uhljebe.

Niko ozbiljan, osim blaziranih američkih i briselskih činovnika, ne može misliti da stranka koja je skrpljena s koca i konopca umije da valjano upravlja državom i slijedi proevropsku politiku", navode u saopštenju. 

Spajićev PES, pored toga što je zavisan od Vučića koji se pojavljuje u liku Mandića, nema ni hrabrosti ni znanja da se suoči sa bilo kojim krupnijim problemom, dodali su. 

"Zato i ne čudi kada Spajić i njegovi bledunjavi aktivisti prećutkuju sve bedastoće "srpskog sveta", kada infantilno afirmišu fiktivni ekonomski program ili kada se hvale štetnim propisima poput Zakona o sprječavanju pranja novca. Od formiranja vlade sva politika ove stožerne stranke vlasti je šuplja i beznačajna za bilo kakav napredak. Jedino što PES može smatrati svojim uspjehom je to što je odstranio Milatovića koji je gori od njega i što je uspio da nasamari degutantni DPS i njegove prirepke", navodi se u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR