15 °

max 21 ° / min 13 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stjepović: Šaranović htio da predloži drugog kandidata ali je PES jednoglasno odbio

Politika

Comments 0

Stjepović: Šaranović htio da predloži drugog kandidata ali je PES jednoglasno odbio

Izvor: RTCG/Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Demokrata Duško Stjepović rekao je da je u noći kada je Vlada birala v.d. direktora Uprave policije ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović, nakon što je njegov prvobitni kandidat Lazar Šćepanović odbijen, pitao hoće li prihvatiti njegov drugi prijedlog, a da su funkcioneri Vlade iz redova Pokreta Evropa sad odgovorili da neće.

On je podvukao da je bila gola neistina da Šaranović nije htio da predloži drugog kandidata - jer je njih dvoje prošlo poligraf.

"Ministar Šaranović je, nakon što je odbijen njegov prvobitni prijedlog da Lazar Šćepanović bude v.d. direktor policije, zamolio je kolege: „nemojte na ovoj sjednici, iscrpljen je dnevni red“. Jedan od argumenata kolega iz PES-a je bio da bi trebalo da dobije prohodnost, pa da ga predloži", naveo je Stjepović gostujući na Televiziji Crne Gore.

„Okej, ima još jedan kandidat koji je prošao poligraf. Ja sad pitam jeste li spremni da mi kažete ima li on prohodnost i ja ću ga predložiti“, citirao je Stjepović Šaranovićeve riječi, dodajući da je on na to dobio jednoglasan odgovor kolega iz PES-a koji je bio odričan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR