17 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

17° / 14°

Srijeda

15.05.

18° / 14°

Četvrtak

16.05.

22° / 15°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Milatović zaboravio da je Drecuna uključio u svoju kampanju, obmanuo je građane i okrenuo nam leđa čim se ustoličio

Izvor: Media Biro

Politika

Comments 3

PES: Milatović zaboravio da je Drecuna uključio u svoju kampanju, obmanuo je građane i okrenuo nam leđa čim se ustoličio

Autor: Antena M

  • Viber

Kritike predsjednika države na račun politike Vlade ne jenjavaju od kada se ona formirala, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad. 

"Interesantno je da Milatović nije registrovao apsolutno ništa pozitivno u radu 44. Vlade, koja je do sada dala najbolje rezultate. 

Javnost je dočekala da predsjednik države kritikuje imenovanje Predraga Drecuna, koji je upravo na poziv tadašnjeg funkcionera PES-a bio aktivan u svim izbornim kampanjama, računajući oba kruga predsjedničkih izbora.

Očigledno da Milatović ima selektivno pamćenje, zaboravljajući da mu u zajedničkim proslavama izbornih pobjeda nijesu smetale vrijednosti Drecuna", navode iz PES-a. 

"Takođe, podsjećamo Milatovića da je obmanuo na stotine građana koje je preko javnog poziva pozvao da apliciraju za savjetničke pozicije predsjednika. Na kraju je iskoristio diskreciono pravo i tako prekršio javno izrečeno obećanje. 

Ipak, nadamo se da je Milatović svjestan koliki su napor da postane predsjednik države uložile sve njegove kolege iz PES-a, kojima je okrenuo leđa čim se ustoličio u predsjedničku fotelju. 

I takav čin se ne bi percipirao negativno, da nije preuzeo aktivnu ulogu opstrukcije rada svoje nekadašnje stranke, koja se ovih dana manifestuje i u nefunkcionalnosti podgoričkog parlamenta", dodali su.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

ajde

Auff, ne rekoste koje su to "vrijednosti Drecuna"? Neki od nas malo duže pamte pa smo te "vrijednosti" uočili ranije, a ništa se tu nije promijenilo - od Narodne stranke do danas.

Marina

POMOGNI ŠAJKAČI I OPANKU , SLJEDUJE TE NOŽ U LEĐA …….. NIKAD se ovaj svijet crnogorski,počev od MOJKOVCA i “zahvalnice”u vidu OKUPACIJE, nece naučiti pameti niti izvući pouke iz bezbrojnih primjera u kojima je opanak, a si mu pružio ruku, tu istu ruku odgrizao čim se domogao snage i moći .

Nikola

Ovaj je završio školu kod Dritana, kad se dočepao fotelje svakom neistomišljenika nož u leđa