17 °

max 21 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović o Vladinoj odluci i postavljenju Drecuna: Siguran sam da građani nijesu glasali za promociju ovakvih vrijednosti

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević

Ekonomija

Comments 6

Milatović o Vladinoj odluci i postavljenju Drecuna: Siguran sam da građani nijesu glasali za promociju ovakvih vrijednosti

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik države jakov Milatović komentarisao je današnju odluku Vlade da na čelo Investiciono razvoj fonda postavi Predraga Drecuna.

"Siguran sam da građani koji su željeli promjene, nijesu glasali za promociju ovakvih vrijednosti.

Nedopustivo je da simboli vremena u kojem se više štitio privatni nego državni interes predsjedavaju važnim institucijama.

Jasno je da ovo nije izolovan slučaj, već suštinska odrednica", zaključio je Milatović.

Na današnjoj sjednici Vlade, naimenovani su članova Odbora direktora Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore A.D. u sastavu: Predrag Drecun, Nina Vujošević, Mirjana Čizmović, Vladimir Vujović i Valentina Bjeletić.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Sumokliser

@Di ovo za nebojsu pozdravljam Ali nemoj drecuna braniti i onaj soc iz iste stranke dodje za ministra i odmah afera vezano za konsultacije

Di

Drecun je stručnjak pa nije važno u kojem sistemu je radio. Stručnost se ne cijeni po političkoj pripadnosti, osim kod vas koji ste završili "velike"škole. A mi znamo kako se škole završavaju u inostranstvu. Tako ste se ponijeli prema prof.Nebojši Vučinić, koji ima znanja više nego svi vi zajedno.

Bajo

A sta se tebe uopste tiče koga postavlja Vlada. To nije tvoja ingerencija . I niko te o tome nista nije pitao . I ne treba. Idi ti na sajmove vina , divi se Vučiću , pusti ti Vladu . Kakva god da je ( a nikakva je do zla boga ) bolja je od tebe .