19 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Afera Do Kvon nakon iskaza advokata Rodića potpuno razobličena

Politika

Comments 2

PES: Afera Do Kvon nakon iskaza advokata Rodića potpuno razobličena

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Nakon iskaza advokata Do Kvona, gospodina Rodića, koji je upoznao crnogorsku javnost da je Južnokorejski državljanin na salušanju priznao da dio pisma koji inkriminiše PES i aktuelnog premijera nije tačan, očekujemo da tužilaštvo što prije utvrdi ko je sve učestvovao u zloupotrebi Do Kvona za montiranje afere nekoliko dana prije izbora, saopštili su iz te partije.

Kako navode, sada je dodatno jasnije i koji su motivi zloupotrebe Vijeća za nacionalnu bezbjednost, koga je zbog sadržaja Do Kvonovog pisma, zakazao i organizovao tadašnji premijer i sadašnji opozicionar Dritan Abazović. 

"Jako je indikativan zaključak nekadašnjeg premijera Abazovića da su Do Kvonovi navodi, a koji su netačni, zaslužili da budu predmet rasprave na Vijeću za nacionalnu bezbjednost, a nisu razmatrani navodi Nebojše Medojevića, aktuelnog saveznika URA-e, da postoje konkretni dokazi u involviranosti Abazovića u švercu cigareta", stoji u saopštenju.

Oni koji su zloupotrijebili Vijeće za nacionalnu bezbjednost u političke svrhe i prvo tvrdili, pa kasnije demantovali da Do Kvon finansira PES, već, ukazuju iz PES-a, snose političku odgovornost. 

"Međutim, jako je važno i zbog javnosti da nadležni organi utvrde svaki detalj ove afere, koja je nakon iskaza advokata Rodića potpuno razobličena", zaključuju iz ovog Pokreta.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ana

Tragičnije je ovo što radi i što je radio i uradio Abazović, a da se niko od nadležnih institucija ne okrene na to. To je problematično u jednoj "normalnoj" državi.

zandi

u svakoj normalnoj državi nakon dokazanog nezakonitog finansiranja ilegalnim sredstvima sa kriptovaluta biste svi pošli na robiju, a ne došli na vlast. ali mi nijesmo normalna država još uvjek!