14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predsjedništvo DNP-a donijeće odluku o nastupu na izborima u Budvi

Politika

Comments 1

Predsjedništvo DNP-a donijeće odluku o nastupu na izborima u Budvi

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što su se u pojedinim medijima pojavile interpretacije o modelima izlaska Demokratske narodne partije na izbore u Budvi obavještavamo javnost, da će odluka o načinu izlaska DNP – a na izbore donijeti Predsjedništvo partije uz uvažavanje stavova opštinskog odbora, saopštila je Jovana Todorović, portparolka DNP-a.

“Takođe, primili smo k znanju i u potpunosti poštujemo stavove drugih političkih subjekata u Budvi koji su se odredili oko eventualnih koalicionih aranžmana sa DNP-om. Ali i stavove onih subjekata koji ne žele koalicioni nastup sa DNP-om”, navela je ona.

Ono što, kako kaže, smatraju mnogo bitnijim jeste da nakon ovih izbora Budva uđe u mirni period razvoja bez tenzija, političkih i drugih obračuna koji su u posljednjih nekoliko godina usporili razvoj grada.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Nijeste vi svi zajedno usporili razvoj grada nego ste ga potpuno urnisali! Građevinski ste ga dokusurili,gradi se na svakom ċošku,niđe drveta,sve beton! Raskopane ulice,smeće na svakom koraku su ogledalo vaše katastrofalne politike! Zato građani na predstojeċim izborima moraju žestoko da vas kazne!