21 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

21° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mašković: Otkaz kao politički revanšizam u JU "Kakaricka Gora"

Izvor: X mreža

Politika

Comments 0

Mašković: Otkaz kao politički revanšizam u JU "Kakaricka Gora"

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednica Foruma žena Socijaldemokrata Ivana Raščanin Radičević danas je dobila otkaz zbog toga što sam ukazivao na nepravilnosti u radu te javne ustanove, napisao je mreži X, šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

-Na prethodnoj sjednici Skupštine Glavnog grada ukazao sam i na namjeru menadžmenta JU "Kakaricka Gora" da se kroz nezakonitu sistematizaciju, usvojenu suprotno Statutu ustanove, politički obračunaju sa zaposlenom samo zato što obavlja političku funkciju u SD-u.

Inače, gospođa Raščanin Radičević dugogodišnja je stručna saradnica i pomoćnica direktora u toj JU, koja je specijalizirala bolesti zavisnosti i magistrirala maloljetničku delikvenciju, sa brojnim ekspertizama iz oblasti socijalne i dječije zaštite, pa je očigledno da to narušava koncept menadžmenta koji ni sa strukom ni iskustvom u toj oblasti nema nikakve veze.

To je ta meritokratija koju su obećavali građanima. Inače, otkaz je uručen dok je gospođa Raščanin Radičević na bolovanju zbog njege maloljetnog djeteta i to bez otkaznog roka, naveo je Mašković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR