19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Potpredsjednik Skupštine ne zna šta Mandić radi na vježbi Vojske Srbije i koga tamo predstavlja

Politika

Tag Video
Comments 3

Potpredsjednik Skupštine ne zna šta Mandić radi na vježbi Vojske Srbije i koga tamo predstavlja

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić na današnjoj sjednici Skupštine upitao je predsjednika Borisa Pejovića šta predsjednik Skupštine Andrija Mandić radi na današnjoj vojnoj vježbi Vojske Srbije na Pešterskoj visoravni.

"Bilo bi dobro da podijelite tu informaciju sa građanima Crne Gore, posebno u svjetlu upozoravajućih tonova koje smo sinoć mogli da čujemo u Banjaluci gdje se prijeti secesijom BiH i nekim potezima koji mogu destabilizovati stabilnost regiona u kom živimo, a posebno imajući u vidu da je predsjednik parlamenta član Savjeta za odbranu i bezbjednost države Crne Gore", rekao je Nikolić.

Pejović je odgovorio Nikoliću kako nema informaciju o tome gdje je Andrija Mandić i da ne može dati odgovor na njegovo pitanje.

"Predlažem da to pitanje postavite Mandiću kada bude predsjedavao sjednicom i vjerujem da ćete dobiti odgovor", rekao je Pejović.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Bozovic Brano

Pejovicu,nijesi nista bolji od cetnickog vojvode.Samo sto on to javno pokazuje a vi iz PES-a,ne vjerujem da se takva politicka zbojina pojavila u CG.

miki

Verovat o su Mandić i Knezevic otošli kod Dodika na casove kako uništiti svoju - izdati i prodati za sitne pare. Černička posla a šta bi drugo.