18 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zenović: Pokret Evropa sad prekretnica u političkom životu Budve

Politika

Comments 2

Zenović: Pokret Evropa sad prekretnica u političkom životu Budve

Autor: Antena M

  • Viber

Javnosti se, povodom informacije da će predvoditi listu pokreta Evropa sad na lokalnim izborima obratio i glavni pregovarač Crne Gore sa EU.

"Naša zajednička misija i program polaze od vizije Budve kao evropskog, kreativnog i ekološkog grada. Uvjeren sam da će Pokret Evropa sad! nakon ovih izbora biti prekretnica u političkom životu Budve, da će vratiti strateško planiranje razvoja u svim gradskim politikama, meritokratiju i profesionalizam u izbor lokalnih funkcionera i da će Budva, nakon decenija, opet biti lijepo mjesto za život. 

Znam koje su prioritetne potrebe mojih sugrađanki i sugrađana, razumijem sa kojim se izazovima suočavaju i koje su glavne prepreke u razvoju naše opštine. Afirmišući viziju sadašnje Vlade na čelu sa Spajićem, a zajedno sa kolegama iz PES-a uložiću ljubav prema gradu, znanje i energiju da Budva dobije novu šansu i vlast kakvu zaslužuje. 

Naglašavam da je moj politički angažman u gradu iz kojeg dolazim kao nestranačke ličnosti isključivo izraz potrebe da podržim tim za koji sam siguran da može donijeti dobro Budvi i njenim građanima. Ne potcjenjujući odgovornost koja proističe iz ove odluke, ostajem posvećen zadatku glavnog pregovarača, u tom pozivu djelujući isključivo u interesu države Crne Gore, naše društvene zajednice i zahtjeva reformi koje od nas Evropska unija očekuje", naveo je Zenović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Donijećete dobro Budvi, taman kao što ste dobro donijeli državi!Ostavite se izanđalih floskula gospodine glavni pregovaraču,ovo vam ništa nije trebalo,srozali ste i sebe i poziciju na kojoj ste!

Jevrosima

Uhhhh...jes, kao i ti - prekretnica! Spavači!