14 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rezolucija UN-a nije uvrštena na dnevni rad današnje sjednice Vlade

Politika

Comments 5

Rezolucija UN-a nije uvrštena na dnevni rad današnje sjednice Vlade

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada Crne Gore neće danas raspravljati o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Iz Akcije za ljudska prava (HRA), naveli su da rasprava o Rezoluciji UN-a nije uvrštena na dnevni rad današnje sjednice Vlade.

Iz HRA su kazali da Rezolucija UN o genocidu u Srebrenici, nije uvrštena na dnevni red, iako 89 nevladinih organizacija i više od 200 istaknutih pojedinaca zahtijevaju od Vlade da kosponzoriše tu rezoluciju.

„To ne košta ništa novca, samo obraza! Zašto se oklijeva“, poručili su iz HRA na platformi X.

Premijer Milojko Spajić je na konfrenciji za novinare u srijedu, upitan da li će Vlada biti kosponzor Rezolucije o genocidu u Srebrenici, kazao da će kosponzorisati infrastrukturu u Crnoj Gori i da će blagovremeno obavijestiti javnost o svim pitanjima koja se ne tiču infrastrukture.

Majke Srebrenice pozvale su premijera Milojka Spajica da javno saopšti stav o Rezoluciji UN-a, navodeći da je Crna Gora uvijek bila na pravoj strani istorije.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

RIŠNJANIN

Prije ću ja izgraditi vikendicu na Jupiteru nego ova Vlada to stavi na dnevni red jer se oni boje Mandića i ostalih u Srbistanu

Bajo

Kakav je Spajic zec. Gradjani pa on ne smije zucnut. Manje bih mu zamjerio da izadje i kaze : Glasacu protiv rezolucije OUN . Bez obzira sto me obavezuju dvije rezolucije Skupstine CG . Imam ta ovlascenja. Ali ovo bjezanje , ovaj strah , manipulacija , prevara glasaca. Uzas. Pa njegov amoral je na putu da se primakne Dritanu. A njegov amoral teško dace ikada biti nadmasen.

Ana

Bila nekada CG, ali više nije. Polako se otvaraju karte i namjere Vlade dolaze na vidjelo. Ali sada će to vidjeti i EU. Tako narode pozdravite se od članstva EU i njihovih para. To nije u skladu sa EU načelima. A bez njihovih para CG ne može preživjeti.