10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ibrahimović sa Hrebičkovom: Politička stabilnost -  preduslov za članstvo u EU

Izvor: Bošnjačka stranka

Politika

Comments 0

Ibrahimović sa Hrebičkovom: Politička stabilnost - preduslov za članstvo u EU

Autor: Antena M

  • Viber

 
Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović,sastao se u Podgorici sa ambasadorkom Češke Republike u Crnoj Gori Janinom Hrebičkovom.

 “Hrebičkova je istakla da je Češka prijatelj Crne Gore i njen iskreni saveznik na putu pristupanja EU, te da će i u narednom periodu dati doprinos dinamici integracionih procesa Crne Gore”, saopšteno je iz BS.

Ibrahimović je istakao da Crna Gora veoma cijeni pomoć prijateljske Češke u procesu pridruživanja Crne Gore Evropskoj uniji, kao i lični doprinos ambasadorke Hrebičkove u saradnji dvije države i podsticanju evropskog puta Crne Gore.

 “On je ukazao da Češka, koja je više od dvije decenije članica EU i NATO-a, svojom podrškom daje snažan pečat na evroatlantskom putu Crne Gore. Sagovornici su istakli važnost političke stabilnosti u državi, kao preduslova na putu ka punopravnom članstvu”, navodi se u saopštenju.

Tokom razgovora je bilo riječi i o aktuelnoj političkoj i bezbjednosnoj situaciji na globalnom nivou, sa posljedicama na euroatlansku perspektivu Zapadne Evrope.

“Sagovornici su se saglasili da Crna Gora, kao ni ostale države regije, nemaju alternativu Evropskoj uniji i evropskim vrijednostima, te da je, u tom pravcu veoma važno da sve političke partije euroatlanske orjentacije i njihovi lideri sarađuju na tom putu”, ističe se.

Sastanku je prisustvovao i poslanik Bošnjačke stranke Admir Adrović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR