24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Predstava koja se pravi od namjerne pogrešne interpretacije, novi dokaz selektivnosti tužilaštva

Politika

Comments 2

DPS: Predstava koja se pravi od namjerne pogrešne interpretacije, novi dokaz selektivnosti tužilaštva

Autor: Antena M

  • Viber

Dio intervjua bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u kome se on osvrnuo na pokušaj dehumanizacije i degradiranja ljudi kroz čin spektakularnih hapšenja, predmet je interesovanja tužilaštva koje pokušava da utvrdi da li su lokalni megafoni BIE u pravu kad tvrde da je Đukanović pozivao na osvetu", saopšteno je iz DPS-a.

Navode da je nalog izdala tužiteljka Irena Burić a potpisao ga je načelnik MUP Goran Jokić.

"Dok tužilaštvo preslušava snimak intervjua i iz dijela u kojem je Đukanović praktično govorio o najpoznatijem univerzalnom moralnom pravilu – ne čini drugima što ne želiš sebi – pozivajući  da se zaustavi vjekovima dug ciklus revanšizma i osvete, skrećemo pažnju tužilaštvu na veoma eksplicitne pozive Andrije Mandića na osvetu i nasilje koje su prije 4 godine prečuli, ili svo ovo vrijeme nijesu znali od koga da traže snimak. Možda je to bio razlog što nijesu reagovali. Zato im ovim putem šaljemo linkove iz kojih će i sami zaključiti da i ova predstava koja se pravi od namjerne pogrešne interpretacije Đukanovićevog intervjua, samo predstavlja novi primjer selektivnog i pristrasnog ponašanja ove institucije" navodi se u saopštenju Medija centar Demokratske partija socijalista Crne Gore, koji prosleđuje i dva linka.

 link 1

Link 2

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Ratni huškač,podržavalac zločinaca,negator genocida,prvostepeno osuđeni za državni udar śedi u fotelji predšednika Parlamenta i ,,miri''Crnu Goru! Vidimo kako je ,,mirio''u prošlosti,a nastavlja da nas ,,miri''i u budućnosti,ako mu dozvolimo! Tužilaštvo ne reaguje!!!

Di

Milo nije poziva na osvetu, naprotiv pozivao je da se prekine osveta. Konstatovao je da smo osvetoljubivi narod, što je tačno i da se osveta mora prekinuti. Nažalost, sudije ne razumiju crnogorski jezik, pa su možda trebali prevodioca. Žalosno sudstvo, tužilaštva, država.