16 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

21° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

28° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tičić: Vrijeme je da se stavi tačka na štetne pojave u Budvi, zrelo je za promjenu vlasti

Politika

Comments 0

Tičić: Vrijeme je da se stavi tačka na štetne pojave u Budvi, zrelo je za promjenu vlasti

Autor: Antena M

  • Viber

Odborničku listu “Budva može bolje”, na čelu sa prof. dr Nikolom Milovićem, čine istaknuti pojedinci, ljudi kojima su cijeli svoj životni i radni vijek vezali za ovaj grad i koji su spremni da u naredne četiri godine rade u njegovom najboljem interesu, kazao je predsjednik tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista Milan Tičić.

"Vrijeme je za promjenu vlasti u Budvi, jer su iza nas mučne godine, javašluk i bespoštedna borba za funkcije, kao i godine praznih obećanja. Budva je od avangardnog centra Mediterana postala provincija koja danas kulturoloski odudara od nase vjekovne tradicije. Od kad nijeste čuli lijepu vijest koja dolazi iz Budve? Od kad nijeste čuli za uspjehe sportskih klubova, za kulturne događaje, za festivale, za uspjehe gradske samouprave? Za nove projekte, za nove rezultate u infrastrukturi, za nove uspješne pojedince", upitao je on.

Građani Budve, dodaje Tičić, "više nikada neće dozvoliti da njihov grad ponovo svjedoči nepotizmu i partijskom zapošljavanju, međusobnim svađama i teškim optužbama za kriminal i korupciju, nezakonitim imenovanjima i razrješenjima činovnika, i konačno, potpunoj blokadi lokalne uprave". 

"Vrijeme je za velike promjene. Jer Budva može i mora bolje! Vrijeme je da na sadašnju lokalnu upravu jednom za svagda stavimo tačku", dodaje on.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR