21 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović na Svetom Stefanu: Otvorićemo škure, staze i grad-hotel Sveti Stefan

Politika

Comments 6

Milović na Svetom Stefanu: Otvorićemo škure, staze i grad-hotel Sveti Stefan

Autor: Antena M

  • Viber

Danas su kandidati i nosilac pobjedničke liste “Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović posjetili Sveti Stefan i tom prilikom se družili sa mještanima ovog dijela Budve, saopštio je Nikola Milović, nosilac liste “Budva može bolje”.

Konstatovano je, kako kažu, da Budva i Crna Gora trpe enormnu štetu zbog neodgovornosti i nemarnosti koja je pokazana prema ovom najposjećenijem dijelu budvanske rivijere. Ova zabrinjavajuća situacija ne samo da nanosi ekonomske gubitke, već i ugrožava reputaciju Budve na globalnoj turističkoj mapi.

“Naš program posvećen je ponovnom oživljavanju ovog čuvenog grada-hotela. Otvaranje Svetog Stefana nije samo ekonomski imperativ, već i moralna obaveza prema budućim generacijama koje treba da imaju priliku da uživaju u čarima ovog legendarnog ljetovališta. Opština Budva treba da prepozna važnost ovog pitanja i da ga postavi visoko na svojoj listi prioriteta, kako bi osigurala prosperitet budućih turističkih sezona i očuvala ugled Budve kao svjetske turističke destinacije”, poručio je Milović.

On je zaključio da će, kao predsjednik Opštine Budva, inicirati otvaranje staza i puteva na zadovoljstvo mještana, zakupaca i turista, jer zaleđe Svetog Stefana i Pržna predstavlja riznicu tradicije i kulture ovog podneblja. Zato će opština sve uraditi da na ovom području imamo razvijenu seosku infrastrukturu koja je neophodan uslov za kvalitet ponude ovog kraja, zaključuju u saopštenju. 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

Vjerovatno ce oni kontaktirati kupca..i na jedan..pametni dogovor..stim da Sveti Stefan bude zasticen..od ovih zvanih cetnika..crkve Srbije..Treba sve pametno..moralno..a ne juris na posjed..koji je ovaj Grk zakupio..

mojaBudva

Bravo.Konacno intelektualac, strucnjak, gospodin da upravlja nasim gradom.