22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Opština Zeta ne slavi Dan nezavisnosti jer vlast duboko žali što Crna Gora nije više 27. izborna jedinica bivše zajednice sa Srbijom

Izvor: DPS

Politika

Comments 2

DPS: Opština Zeta ne slavi Dan nezavisnosti jer vlast duboko žali što Crna Gora nije više 27. izborna jedinica bivše zajednice sa Srbijom

Autor: Antena M

  • Viber


Opština Zeta ne slavi 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore jer vlast u Zeti duboko žali što Crna Gora nije više 27. izborna jedinica bivše državne zajednice sa Srbijom đe smo se pitali taman koliko se Asanović pita u Zeti, saopšteno je iz OO DPS Zeta. 
 
To je, kako navode, zaključak koji se izvodi iz brze intervencije da se zastave Crne Gore skinu sa svih stubova u Zeti da ne bi “smetale” onim građanima koji Zetu doživljavaju kao srpsku Spartu, a ne nikako kao kolijevku, milenijum duge, državnosti Crne Gore. 

"Možda vlast u Zeti nije u stanju da angažuje dizalicu i zamijeni oštećenu rasvjetu zbog čega je pola Zete u mraku ali zato u roku od par sati, brzom akcijom uklanja “greškom” postavljene zastave Crne Gore i jasno šalje poruku da Zeta počinje tamo đe se crnogorska zastava na Dan državnosti ne vijori", navode u saopštenju. 

Kako dodaju, ovoliki naboj anti-patriotizma svakoga ostavlja zatečenim i samo potvrđuje da je i pored demanta, prošlogodišnja šarada sa skidanjem i postavljanjem zastava bila ipak istinita iako su probali to da prikriju.

"Pitamo građane Zete, kako se zovu ljudi koji vole drugu državu više od svoje i koji rade sve da, služeći drugoj državi učine štetu sopstvenoj? Koliko mi znamo, makar se ne zovu patriotama!

Zećani su od nove vlasti očekivali makar nešto, a dobili su mrak zbog pokvarene rasvjete ili svakodnevnog nestanka struje, rupe zbog “izostalog razgraničenja” jer asfalt bez granica ne može, dobili su poreske prijave za godinu unaprijed i račune za odvoz neodvezenog smeća! Dobili smo doduše i nove službe i preduzeća koja ne rade ništa, a čiji rukovodioci po ključu dolaze iz drugih opština jer Zećani nijesu dovoljno kvalitetan kadar ili možda nijesu u direktnim rodbinskim odnosima sa Milanom Kneževićem i ne dolaze iz Mojanovića. 

Kao partija koja je donijela nezavisnost i Crnoj Gori i Zeti, znajući da je to naše istorijsko pravo i potreba, čestitamo svim građanima Crne Gore predstojeći praznik uz obećanje da će se crnogorska zastava vječno vijoriti u Zeti slaveći i Jovana Vladimira i dinastije Balšića, Crnojevića i Petrovića kao i svijetlu slobodarsku istoriju Zete kao najtvrđi bedem na kome počiva državnost Crne Gore", zaključuju u saopštenju iz DPS-a. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Lango

Za nas Crnogorce postoji samo Sveti Vladimir Dukljanski, a za Srbe Sveti Jovan Vladimir. Naravno da se radi o istoj osobi, ali ....

Bosnjak iz CG i BIH

Cestitam i sretan dan nezavisnost mojoj domovini CG jer sa majcine strane sam iz Petnjice a oceve strane iz Bosanskog Petrovca BIH.