19 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savjet muslimanskog naroda: Skandalozna izjava Medojevića

Politika

Tag Video
Comments 0

Savjet muslimanskog naroda: Skandalozna izjava Medojevića

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Savjet Muslimana Crne Gore najoštrije osuđuje izjavu Nebojše Medojevića, datu retorikom koja nas, kako su ocijenili, vraća u devedesete.

''Crnogorski Muslimani uvijek do srži odani jedinoj državi Crnoj Gori kao multietničkoj zajednici, skandaloznu izjavu Medojevića doživljavaju kao poruku nekim mračnim snagama da krenu u novi obračun sa onima koji žele gradjansku državu Crnu Goru kao zajednicu ravnopravnih gradjana. S obzirom da je prošlo već 24 sata od ove tragične izjave Medojevića , jednog od lidera pokreta koji stoji iza predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića, javno pitamo gospodina Bojanića da li je I on svojim ćutanjem dao saglasnost za targetovanje svih gradjana Crne Gore islamske vjeroispovjesti''- nevedeno je u saopštenju.

Kako dodaju, muslimani su ovu državu gradili vjekovima.

''Mi Muslimani smo gradili ovu državu kroz vijekove, naši djedovi i očevi ponosno su stajali u strojevima Kralja Nikole i antifašističkih jedinica tokom drugog svjetskog rata, uvijek na braniku Crne Gore, naše jedine domovine.
Vjerujemo da će ovakva izjava poslanika i lidera jedne političke partije naići na osudu svih građana Crne Gore koji žele mir i razumjevanje na ovim prostorima, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, kao i evropske integracije Crne Gore''- zaključili su u saopštenju.

Podsjetimo, predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević na svom Fejsbuk profilu napisao je sljedeći komentar:

“Glasati danas za Mila Đukanovića je potpuno isto kao poturčiti se. Prodati vjeru za večeru, dobrovoljno. Bez pritiska”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR