8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Ostaje nam da na predsjedničkim izborima dovršimo posao koji smo započeli 30. avgusta

Predsjednički izbori 2023

Comments 6

SNP: Ostaje nam da na predsjedničkim izborima dovršimo posao koji smo započeli 30. avgusta

Autor: Antena M

  • Viber

Socijalistička narodna partija Crne Gore osuđuje ekstremizam Mila Đukanovića, njegov pokušaj radikalizacije izborne kampanje i njegove klevetničke tvrdnje o SNP-u kao opciji za koju se vezuju anticrnogorske ideje, saopšteno je iz SNP-a.

"Podsjećamo gospodina Đukanovića da je SNP osnovan prije 25 godine sa ciljem da se bori protiv kriminala, korupcije i protiv politike mržnje i podjela Mila Đukanovića.

Naša borba za čestitost u politici i za velike ideale slobode, ravnopravnosti, jednakosti i pomirenja krunisana je velikom pobjedom na izborima 30. avgusta 2020. godine", navode u saopštenju.

Kako kažu, čast im je što u godini u kojoj obilježavaju četvrt vijeka djelovanja mogu da potvrde da je Đukanovićeva politika mržnje i podjela izgubila, a da su u Crnoj Gori postale dominantne ideje dobrog života za građane Crne Gore svih vjera i nacija.

"Ono što nam preostaje to je da na predsjedničkim izborima dovršimo posao koji smo započeli 30. avgusta i da ostvarimo puno razvlašćivanje Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista, što je interes SNP-a i ogromnog broja građana Crne Gore.

Pobjedom na ovim predsjedničkim izborima i punim razvlašćivanjem Mila Đukanovića na najbolji način ćemo proslaviti 25. rođendan SNP-a a građani Crne Gore će dobiti novog predsjednika dostojnog i te funkcije i Crne Gore i Crnogoraca.

Ako je zalaganje za njegoševsku, tradicionanu i za petrovićevsku Crnu Goru, i ako je zalaganje za politiku pomirenja i suživot anticrnogorstvo, e u tom slučaju pristajemo da budemo to", navode u saopštenju.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Električar bi da sprži CG. Počeli ste sunovratom Države 30 avgusta, što ste spržili spržili ste, sad vam je kraj za sva vremena izdajnici. Virite ispod mantija srbijanske sekte, skupina srbijanskih sluga i plaćenika. Pi za sva vremena.

Onogošt

Sve neprijatelje i izdajnike Crne Gore iznjedrio je SNP-e.Sreća je što su uvjek ispod cenzusa i nepitaju se ništa,samo služe kao dekor.U DPS-u odavno kažu ,,mogi samo da nas mrze,oni što nas nevole."A sa njihovih 0,5% podrške mogu Milu pljunuti pod prozor !

Milica

Kako vas nije sramota. Bili ste nacreferendumu protiv nezavisnosti Crne Gore; Bili ste protiv gradnje Auto puta- svi vasi poslanici u tadasnjoj Skupstini; Protiv tuneli Sozina, protiv Porto Montenegra, strajkovali ste ispred bivseg Arsenala, protiv regionalnog vodovoda,protiv uvodjenja Eura i svega