15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Predsjednički izbori 2023

SNP: Ostaje nam da na predsjedničkim izborima dovršimo posao koji smo započeli 30. avgusta

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

A sto ste vi poceli 30 avgusta?Vi konkretno nemate snage da ista pocnete a jos manje zavrsite.Nasi stari su imali izreku CEGA SE PAMETNI STIDI BUDALA SE PONOSI.Mada ruku na srce do kraja aprila ne moramo razmisljati o novcu!

sramotnici

Nema većih ekstremista od ispodprocentnog "temeljno- svetosavskog" SNPa, iz čijeg je krila izašlo toliko neprijatelja ove zemlje...No, malo morgen, što bi rekao vaš bivši vođa. Brzo ćete u ružnu prošlost! Pritom, rodili ste jednog Aleksu i jednog Jakova, blago vama. Rodili ste DF i njegove pelcere..

Orlov krš

Pa što se śekirate kad ćete pobijediti,posebno vi iz Snp-a sa 0% podrške!Nekada Miloševićeve,a sada Vučićeve sluge!

Milica

Kako vas nije sramota. Bili ste nacreferendumu protiv nezavisnosti Crne Gore; Bili ste protiv gradnje Auto puta- svi vasi poslanici u tadasnjoj Skupstini; Protiv tuneli Sozina, protiv Porto Montenegra, strajkovali ste ispred bivseg Arsenala, protiv regionalnog vodovoda,protiv uvodjenja Eura i svega

Onogošt

Sve neprijatelje i izdajnike Crne Gore iznjedrio je SNP-e.Sreća je što su uvjek ispod cenzusa i nepitaju se ništa,samo služe kao dekor.U DPS-u odavno kažu ,,mogi samo da nas mrze,oni što nas nevole."A sa njihovih 0,5% podrške mogu Milu pljunuti pod prozor !

CG1

Električar bi da sprži CG. Počeli ste sunovratom Države 30 avgusta, što ste spržili spržili ste, sad vam je kraj za sva vremena izdajnici. Virite ispod mantija srbijanske sekte, skupina srbijanskih sluga i plaćenika. Pi za sva vremena.