17 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.05.

24° / 14°

Utorak

30.05.

24° / 14°

Srijeda

31.05.

24° / 15°

Četvrtak

01.06.

24° / 17°

Petak

02.06.

24° / 16°

Subota

03.06.

22° / 16°

Nedjelja

04.06.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: 19. marta Crna Gora će otključati svoja vrata i poželjeti dobrodošlicu jedinstvu i pomirenju

Predsjednički izbori 2023

Comments 3

Bečić: 19. marta Crna Gora će otključati svoja vrata i poželjeti dobrodošlicu jedinstvu i pomirenju

Autor: Antena M

  • Viber

“Putem časti”, kako se već sada neformalno naziva njegova predsjednička kampanja u okviru koje će obići svaki grad i svaki kvart u Crnoj Gori, Aleksa Bečić je stigao do Tivta, gdje je na trgu Pine srdačno dočekan od strane velikog broja građana, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

“Sloboda je kako danas, tako i u prošlosti bila teško dostižna, a vi ste, drage Tivćanke i Tivćani pokazali kako se za slobodu bori. Vaš kraj posjeduje nebrojeno potencijala za razvoj, u prvom redu turističkih, ali i poljoprivrednih, na koje računaju vrijedni mještani iz zaleđa. Iako je primjetna promjena nabolje od dugo očekivanih promjena, odnosno otkako je DPS poražen i ovdje, uvjeren sam da prava valorizacija resursa tek predstoji. Onako kako sam to činio i sa drugih državnih pozicija, nakon što budem izabran za predsjednika Crne Gore, u okviru svojih ovlašćenja ću sa primarnim osjećajem patriotizma, koji mi je bio vodilja i u životu i u karijeri, doprinijeti znatnom unaprijeđenju razvoja vaše opštine. To vam svojom čašću garantujem, a čast je nešto sa čim, u okviru mog vrijednosnog sistema koji sam još u porodici stekao, ne smije biti kompromisa”, bio je jasan Bečić.

On je saopštio da je posebno ponosan na ono što opština Tivat predstavlja - mozaik sačinjen od različitih vjerskih, etničkih i nacionalnih identiteta, kojima su čast i integritet tačka spajanja.

“Moja čast je i vaša čast. Moja pobjeda je i vaša pobjeda. Zato vjerujem u časne ljude Tivta. Vjerujem u njihovu snagu i čvrstu volju. Vjerujem u poštenje svih građanki i građana ove zemlje! Zato ćemo 19. marta pokazati da samo zajedničkim, predanim i časnim radom možemo obezbijediti bolju budućnost Crnoj Gori i svim ljudima koji u njoj žive. Naša pobjeda može izazvati dugogodišnje pozitivne posljedice koje će oblikovati našu zemlju i sve njene opštine, a moć tog oblikovanja je u vašim rukama”, naglasio je Bečić.

On je istakao da će upravo 19. mart biti dan kada će Crna Gora otključati svoja vrata i poželjeti dobrodošlicu jedinstvu i pomirenju. Bečić je rekao da je Tivat opština koja je na temeljima borbenosti i rodoljublja čuvala sve posebnosti kojima obiluje i koje Crnoj Gori daju draž autentičnosti i predstavljaju njeno bogatstvo.

“U tom smislu, pokazaćemo da je čast ono što nas izdvaja od ostalih” – zaključio je Bečić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Oscar

Ti pričaš o časti i dostojanstvu, sram te bilo. Slobodan Milošević kakav god zlotvor bio stojički je podnio izdržao isporučenje Hagu uz samo jednu rečenicu.....".....hvala braćo srbi,to bi bilo to..." a ti si cmizdrio za mikrofonom dva sata kada su te smijenili sa mjesta predajednika Skupštine!!!!!!

Miodrag

Ti mi pricas o casti probali ste da prodate ovu zemlju jednom si nam podvalio neces drugi put !Ti i Abazovic necete dobiti nijednog suverenistckog glasa idite sad u Srbiju sretna vam kolicija bila sa cetnicima!Milo ili I Draginja niko drugi Viva Montenegro

Legenda

Koje pomirenje,nema svađa a sa četnicima i velikosrbi a kao tvoja loza što je snpova odnosno Momirova nema dogovora Aleksej,prevaranti sve demokrate