11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radunović: Ne dozvolite da vas neka "Milojkova baba" skrene sa puta koji smo mi zacrtali

Predsjednički izbori 2023

Comments 17

Radunović: Ne dozvolite da vas neka "Milojkova baba" skrene sa puta koji smo mi zacrtali

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović kaže da se došlo do završnog čina njihove kampanje totalnog otpora i borbe za slobodu, pokrenute još 13. jula 2015. godine, a koju su nazvali “Mi ili on”.

“Poštovani članovi i simpatizeri Demokratskog fronta, braćo i sestre sa ulica i trgova Crne Gore, sapatnici iz “marica”, sudova, zatvora…vi ste na svojim i leđima vaših porodica iznijeli najveći teret borbe koja je dovela do pobjede na avgustovskim izborima 2020. Vi, naravno. Vi, koji ste uvijek bili tu da se solidarišete sa svima koji su pokazali makar i zeru odlučnosti i hrabrosti da se suprostave režimu. Vi, koje su drugi “oslobodioci” godinama posmatrali iza navučene zavjese, dok po kiši ili vjetru prkosite najautoritativnijem režimu u Evropi. Posmatrali su vas i javno proglašavali divljom hordom i radikalnim elementima, jer ste ljestvicu hrabrosti postavili na za njih nedostižan nivo”, naveo je poslanik DF-a na Fejsbuku.

Zato, dodaje,  razumije bijes kod nekih kad neko bazira kampanju na jednačini DF=DPS.

“Ali, ne dozvolite da vas neka “Milojkova baba” skrene sa puta koji smo mi zacrtali, utabali, asfaltirali i sad je ostalo da samo neko presječe vrpcu. Glas za Jakova Milatovića je glas za valorizaciju vaše borbe, vaše žrtve, vašeg nadanja… Glas za Jakova je glas za prolazak kroz cilj putem na kojem ste vi od početka, a na koji su se drugi usput uključivali”, naveo je Radunović.

Zamolio je zato, kako se izrazio, hrabre borce da poslušaju poziv Andrije Mandića.

“Molim hrabre i odane borce protiv Mila Đukanovića i svega što on simbolizuje, da, bez izuzetka, poslušaju poziv Andrije Mandića, i da pored sve opravdane ljutnje, daju konačni doprinos našoj zajedničkom cilju. Pomislite samo kako biste gledali na one koji bi, u slučaju da je Andrija u drugom krugu, pozivali na bojkot. Svu onu argumentaciju koju biste primijenili da ih ubijedite da glasaju, recite sebi u ogledalu. Jer, Milo je s druge strane i vreba! Mi ili on”, zaključio je Radunović.

Komentari (17)

POŠALJI KOMENTAR

Momcilo

@Katunjanin cim krene ikavica , ijekavica , ekavica ... jasno mi je sa kim imam posla i ne nastavljam diskusiju .

Sve vi cvjetalo

Pametnije su babe od unuka, ukljucujuci i teba Radunovicu. Iskustvo zivotno prepozna prevarante odmah. Kamo srece da je Milojko babu poslusa, ipak ga ona najbolje poznaje. SMRT FASIZMU!!!

Katunjanin

@Momcilo -Vredi ili ne vredi ,nek ti je unuk ziv i zdrav , nauci ga bar ijekavicu ako je vec ti neznas ,moze mu zatrebat nekad u zivotu . I ovako vam za gorski vijenac treba prevodilac .