10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić o Milatoviću: Zdravkov apostol i Šešeljev kandidat simbol je nazadnog i konzervativnog

Predsjednički izbori 2023

Comments 3

Nikolić o Milatoviću: Zdravkov apostol i Šešeljev kandidat simbol je nazadnog i konzervativnog

Autor: Antena M

  • Viber

“Zdravkov apostol i Šešeljev kandidat Jakov Milatović sebi diže cijenu samoobmanom da je niko drugi do Milo Đukanović organizovao protest protiv njega na Cetinju, koji je on u paničnom strahu doživio kao napad. To je jednako tačno kao da tvrdi da se Đukanović udružio sa Andrijom Mandićem kako bi Jakovu dao podršku. Ili da je nagovorio i sve druge iz tzv. većine koji se zaklinju da će ga podržati; da je zamolio Marića da dovede Šešelja na svoju TV koji se takođe oglasio podrškom svom kandidatu Milatoviću”, saopštio je portparol DPS-a. 

Nikolić ocjenjuje da je "kompleks niže vrijednosti, osjećaj duboke inferiornosti, manija gonjenja i paranoja Jakova Milatovića, a prije svega njegova opsesija Milom Đukanovićem, nešto čime bi trebalo da se pozabave stručna lica".

 “Ipak, neko ko hoće da bude predsjednik svih građana mora da se izdigne iznad svojih kompleksa, koje pokušava da prikrije hvalisavošću nezrelog pubertetlije. Gledali smo večeras Milatovića kako se licemjerno udvara onima koje je do juče vrijeđao, kako pokušava da se ulaguje ljudima koji žive u dijaspori, a sam je bio dio vlade koje je htjela da im otme biračko pravo. Čovjek koji iako mlad po godinama, duhom, nevaspitanjem i lošim manirima simbol je svega nazadnog i konzervativnog”, rekao je Nikolić, dodajući da  iako vjeruju da je u ozbiljnoj paranoji DPS nije ikad vodio, niti pred drugi krug vodi prljavu kampanju protiv  Milatovića.

“Jedino što je prljavo je ta Milatovićeva neutemeljena izmišljotina. I nevaspitanje koje isijava otkad se pojavio na političkoj sceni. Milatović je prototip za onu narodnu: niko te ne može nagrditi kao ti sam sebe. Ili u konkretnom slučaju: kao što su te neki već nagrdili svojom podrškom”, zaključio je u saopštenju Nikolić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Milena

Odlicna psihoanaliza ,nazalost ovaj lik je iskocio niotkuda sijuci lazi o sebi ,a pretenduje da vodi drzavu,skandalozno,treba ga raskrinkati u potpunosti,

Katunjanin

Pa i ja sam mislio da ovome Milatovicu treba strucna pomoc. Jer ovakve licnosti ,a jos i "baby face " mogu da zavaraju i da budu jako opasne. Cini mi se da mu je Milo najbolji lijek. Jadov ce pretrpjet tezak sok gubitkom na izborima , ali ce poslije toga poceti da rezonuje ko normalno celjade.

Onogošt

On i njegov šef Spajić su dokazani lažovi.A patološka mržnja prema Predsjedniku Ðukanoviću,pretvorila se u panični strah od izvjesnog poraza !!! Zato misle da će im dvojica isluženih četničkih vojvoda pomoći. I oće ali da ubjedljivije izgube.