9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dragaš: DPS bukom pokušava da sakrije katastrofalan poraz u Podgorici

Predsjednički izbori 2023

Comments 4

Dragaš: DPS bukom pokušava da sakrije katastrofalan poraz u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

U Podgorici je u prvom krugu predsjedničkih izbora DPS doživio pravi debakl, govoreći fudbalskim žargonom, poručuje Tihomir Dragaš, člana Predsjedništva Pokreta Evropa sad!.

"Izgubili su u 14 od 18 dijelova grada, dok su samo prije 5 mjeseci izgubili 4. Ovo je samo jedan od pokazatelja njihovog rapidnog gubitka podrške. I oni su shvatili da im podrška opada iz sata u sat i zbog toga je tolika buka o ugroženosti Crne Gore i njenog suvereniteta; a upravo su oni najveća prijetnja Crnoj Gori kroz spregu sa organizovanim kriminalnim grupama", navodi Dragaš.

Važno je, kako dodaje, iz mnogo razloga da Crna Gora uplovi u mirnije vode i okrene se pomirenju, moralnom i ekonomskom oporavku, a sve u interesu građana.

"19. mart je pokazao trend koji će se potvrditi u drugom krugu predsjedničkih izbora kada će konačno poslije 34 godine vladavine Milo Đukanović biti razvlašćen i poslat u političku penziju", zaključuje Dragaš.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Onogošt

Zar kad god progovorite morate da slažete.Vuković je ovoga ubjedljivo pobjedio u Podgorici,ali Evropejac odma u zagrljaj četnika.Odakle si ti Tihomire,mada po retorici da se predpostaviti.Nema buke strpite se brzo će 02.04.

Milena

@Legenda Iz Pljevalja,misle da je dovoljno da izdajnici zbiju redove,Vukovic je opuvao laznog evropejca,a on onda sluzeci se prevarom kao uvijek,sklopio koaliciju sa cetnicima,kojima iskreno pripada,ali ,ne lazi ,ne kradi su bozje zapovijesti,koje krse ovi lazni vjernici i patriote,lose po njih,

Orlov krš

Vama iz Evropa sad j vašem kandidatu Jakovu je najvažnije da CG uplovi u ,,srpski svet.''Zaklinjete se u EU integracije ,a ustvari radite sve da do toga ne dođe!Crkva Srbije vam je mentor,a populističkim metodama obmanjijete građane.