11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković: Evropa sad, dok traje izborna kampanja, a poslije, naravno, srpski svet

Predsjednički izbori 2023

Comments 2

Vuković: Evropa sad, dok traje izborna kampanja, a poslije, naravno, srpski svet

Autor: Antena M

  • Viber

“Gotov je” je parola koja se 2000. godine odnosila na Slobodana Miloševića, kojim ga je srpska opozicija ispratila u prošlost, napisala je poslanica DPS-a Aleksandra Vuković na Tviteru.

"Naš SNP je ostao uz Miloševića i nikad se nije odrekao njegove politike. Protiv te politike mi smo se borili od 1997. godine.

Danas tu parolu koriste ljudi čiji su očevi bili i ostali u SNP-u, tj. u sjenci Miloševićeve (velikosrpske) politike, želeći da njome isprate borca za nezavisnu i evropsku Crnu Goru, Mila Đukanovića. Ta podlost neće proći!", navodi Vuković.

Kako dodaje, velikosrpska politika nikad nije poražena, samo je dobila mlađe i uglađenije propovjednike (apostole).

"“Evropa sad”, dok traje izborna kampanja, a poslije, naravno, “srpski svet”. Da su, bar, originalni! Ubrzo će biti gotovo sa plagijatorima, falsifikatorima i strašljivcima!", zaključuje Vuković. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Postovana Aleksandra ,odusevio me je vas poslednji nastup na TV CG1 ,ali sledeci put predlazem duel jedan na jedan da bi vasi argumenti dosli do punog izrazaja za sire mase. VI ,Danijel .Andrija ,Ivan ,Jefto i ostali iz ove mladje generacije ,na vama je da odbranite slobodu ,pravo i cast Crne Gore !

Onogošt

Pa zar Vas od njih nešto može iznenaditi.To je nastavak politika Miloševića,Šešelja, Mladića...kojoj su kukavički dodali naziv Evropa.Sve što kažu je laž.Oslobodili su se prvog lažova među njima Spajića,ali ga je Jadov ubjedljivo nadmašio.Blizu je 01.04.njihov praznik,a 02.04 će slaviti Crna Gora !