11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kako napraviti tortu Dizni princeze? Recept sa preko 225 miliona pregleda

Izvor: screenshot/youtube

Dom i porodica

Tag Video
Comments 0

Kako napraviti tortu Dizni princeze? Recept sa preko 225 miliona pregleda

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

U moru recepata na internetu, sigurno ste se pitali koji od svih njih je imao najviše pregleda na svijetu, jer to uvijek može biti dobar pokazatelj da ćete i vi željeti da isprobate nešto tako traženo kod kuće.

Vjerovali ili ne, najtraženiji video kada su recepti u pitanju je onaj u kom dvije sestre pokazuju kako da napravite tortu u obliku Dizni princeza, sa nevjerovatnih više od 225 miliona pregleda.

Za mnoge će ovo biti iznenađujući podatak, ali za sve koji imaju malu djecu kod kuće, interesovanje je sasvim opravdano, budući da su u proteklih nekoliko godina Elsa i Ana postala imena koja dobro zna svaka kuća na svijetu. A kada je mališanima rođendan, često je zahtjev torta u obliku ovih junakinja crtanog filma.

Za ovu nevjerovatno lijepu, a jednostavnu kreaciju, biće vam potrebne gotove kore za tortu i dosta fila u boji, kao i dvije lutke.

Ove kuvarice su izrezale svaka svoju gotovu koru na debljinu od 5 cm, a zatim probušile rupu u sredini, potom su stavile još jednu koru, ovog puta debljine 2,5 cm, takođe sa rupom. Između su nafilovale i poravavnale fil. Potom su stavile treću koru koja je sa jedne strane obla (pogledajte u videu trik kako da napravite ovakvu koru). Između je takođe bio fil.

Svucite lutke ako imaju odjeću i stavite ih ravno u rupu i krenite da ukrašavate, nakon što ste cijelu tortu obložili slojem fila (u videu su uglavnom zastupljene plave boje).

Toliko jednostavno, a prosto zarazno, ako je suditi po pregledima. Cio postupak možete pogledati u videu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR