11 °

max 11 ° / min 3 °

Utorak

28.03.

11° / 3°

Srijeda

29.03.

10° / 2°

Četvrtak

30.03.

13° / 4°

Petak

31.03.

13° / 6°

Subota

01.04.

13° / 10°

Nedjelja

02.04.

13° / 9°

Ponedjeljak

03.04.

9° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
IDEA: Eksplozija nižih cijena i u 2023.

Dom i porodica

Tag Video
Comments 0

IDEA: Eksplozija nižih cijena i u 2023.

Dobre navike ne treba mijenjati

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Mjesto dobre kupovine i uštede ostaje na istoj adresi i u 2023. “Niže cijene” za preko 1.000 artikala svakoga dana očekuju potrošače širom Crne Gore, u svim IDEA prodavnicama.

Najšira ponuda kvalitetnog svježeg mesa, ali i uvijek svježe voće i povrće samo su dio širokog asortimana koji će, uz najpovoljnije cijene, donijeti dobru uštedu kućnom budžetu. Kada kažemo provjeren kvalitet po još boljim cijenama, mislimo na Naše brendove koji se mogu pronaći isključivo u IDEA prodavnicama i sa njima ćete sigurno proći dobro. Za najlojalnije potrošače, korisnike Super Kartice, IDEA uvijek spremi pogodnost više. To znači više benefita, uštede i artikala po super cijenama. 

Potrošači će moći brzo i jednostavno da prepoznaju proizvode koji su sniženi, jer su na  prodajnom mjestu označeni i vidno istaknuti – akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice.

Najbolja ponuda životnih namirnica, najpovoljnije cijene i ušteda za sve potrošače ostaju u našem fokusu i u ovoj godini. Želimo da im omogućimo da dobiju više za svoj novac, kao i da ostvare značajnu uštedu. Zbog toga nas posebno raduje nastavak kampanje „Niže cijene“ koja je naišla na snažan odjek u javnosti tokom prethodne godine. U istom ritmu, sa dodatnim benefitima, nastavljamo da pružamo provjeren kvalitet po nižim cijenama“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Prošla godina protekla je u znaku poskupljenja i inflacije i na svjetskom tržištu. Kampanjom „Niže cijene“ IDEA kako u prošloj, tako i u ovoj nastoji da umanji njihove efekte po crnogorosko tržište i potrošače.

U kompaniji Mercator-CG u okviru koje posluju IDEA prodavnice,trudimo se da u saradnji sa partnerima i dobavljačima osiguramo najkonkuretnije cijene za isplativiju kupovinu, te neutrališemo uticaj globalnih kretanja. I tokom 2023, svakih dvije sedmice snizićemo cijenepreko 1.000 različitih proizvoda za kojima vlada najveća potražnja“, navela je Doderović.

Neka i ove godine, IDEA prodavnice budu vaš izbor kada tražite svježinu i kvalitet, najbolju ponudu i pristupačnost.

Aktuelnu ponudu proizvoda po sniženim cijenama možete pogledati na LINKU.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR