12 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Izvor: Foto: Cineplexx

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City su novi filmovi. 

Dva puta po dvije karte i ovog puta dijelimo preko naše Fejsbuk stranice.

U nastavku, pogledajte trejlere.

Aladin

''Aladin'' je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji bi mogao da odredi njihovu sudbinu.

Vil Smit tumači ulogu duhovitog i zabavnog duha iz lampe, Mena Masud je šarmantna skitnica Aladin, a Naomi Skot prelijepa i odlučna princeza Jasmin. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u djelovima prelijepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživio je izmišljeni grad Agrabu.

U režiji proslavljenog Gaja Ričija, koji kroz ovaj film unosi svoj prepoznatljivi stil, unutar zidina izmišljenog grada Agrabe, uživaćemo u inspirativnoj priči na kojoj su odrasle generacije.

Brajtbern

Horor Brajtbern govori nam priču o nadarenom djetetu koje je sa druge planete sletjelo na Zemlju, ali umjesto da postane junak čovječanstva, ono postaje nešto daleko zlobnije?

Nakon teške borbe sa neplodnosti, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brendon se čini da je sve ono što su Tori i njen suprug Kajl oduvijek željeli - pametan, talentovan i znatiželjan da otkriva svijet. Ali, kako se Brendon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju strašne sumnje o svom sinu…

Pirane

Najnoviji italijanski film “Pirane” snimljen prema romanu čuvenog pisca Roberta Savijana (Gomora) osvojio je nagradu Srebrni medvjed za scenario na 69. filmskom festivalu u Berlinu. Radnja filma “Pirane” se dešava u Napulju 2018. Šestorica 15-ogodišnaka žele da zarade novac. Sa iluzijom da dovode pravdu u svoj kraj grada, oni čine dobro kroz zlo. Nesvjesni svog mladog uzrasta žive u ratu, a kriminalni život će ih dovesti do nepovratnog izbora: da žrtvuju ljubav i prijateljstvo. Film je režirao Klaudio Đovanezi.

Horror Night

U četvrtak, 23. maja sa početkom u 20h biće premijerno prikazan film “Brajtbern” u okviru događaja Horror Night. Sve članove CBC kluba očekuje 100 bodova gratis.


Turski film

Turski film “Ertugrul 1890” biće prikazan u petak, 24. maja sa početkom u 19h. Ulaz za projekciju je slobodan, a ulaznice se mogu preuzeti na blagajni bioskopa. Film će biti prikazan u organizaciji Ambasade Republike Turske i Instituta Yunus Emre Podgorica.

Italijanski filmovi

U okviru manifestacije „Fare Cinema 2019“ biće prikazana dva italijanska filma: u subotu, 25.05. u 19h “Na putu sa Adele” i u nedjelju, 26.05. u 19h „Neprijatelj koji te voli“.

Ulaz za projekcije je slobodan, a ulaznice se mogu preuzeti na blagajni bioskopa.

Projekcije organizuje Ambasada Italije u Podgorici i Italijanski Institut za kulturu u Beogradu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR