Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Psiho test: Šta prvo vidite na slici?

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Psiho test: Šta prvo vidite na slici?

Lijepo je vjerovati da nekoga ne zanima šta drugi misle o njemu/njoj ali stvarnost ostaje ista – svjesno ili ne, uvijek se ponašamo ili djelujemo na određeni način da bismo stvorili pozitivan utisak na druge.

Ovaj psihološki test ličnosti pokazuje šta se drugima kod vas najviše dopada. 

Šta prvo vidite na slici?

1. Lice muškarca

Dobro kontrolišete emocije

Veoma ste dobri u zadržavanju svojih emocija i osjećanja za sebe. Gledajući vas, osoba ne bi bila u mogućnosti da kaže da li ste duboko zabrinuti zbog nečega. U društvu ste poznati po vašem vođstvu i visokom nivou energije. Vi ste vrlo analitički i čvrsti u svojim odlukama. Iako su možda jednostavni, ne znači da slijepo prate masu.

Vi ste znatiželjni i jasni i ljudi vole biti oko vas jer imate vrlo jaku pozitivnu auru. Budući da cijenite ljude u vašem životu, uvijek ih stavite na prvo mjesto. Međutim, ponekad se osjećate kao da morate biti uvjereni da ste i vi voljeni. 

2. Tijelo žene 

Pravi prijatelj i timski igrač

Ovo podrazumijeva da je vaš karakter usmjeren prema velikodušnosti. Oni oko vas se dive pozitivnom pogledu koji imate na život. Kada ste u grupi, vaš udio govori sam za sebe i smatraju vas za visokog motivatora. Posvećujete se cilju i pratite ga.

Takođe ste poznati po svojim profesionalnim vještinama. Vi ste oštri u preuzimanju suptilnih signala u vašoj okolini i emocija drugih i kako oni pomjeraju svoje tijelo. Vi ste saosjećajni i oprezni ste da nikoga ne povrijedite svojim riječima.

Međutim, budući da ste lako pod uticajem energije koja je oko vas, vi ste vrlo selektivni kada se radi o ljudima oko vas. U balansu ste sa svojim emocijama i lako možete postaviti zdrave granice kada su u pitanju drugi.

Ostavi komentar

0/300