18 °

max 23 ° / min 14 °

Petak

29.05.

23° / 14°

Subota

30.05.

20° / 13°

Nedjelja

31.05.

21° / 15°

Ponedjeljak

01.06.

21° / 14°

Utorak

02.06.

23° / 14°

Srijeda

03.06.

23° / 14°

Četvrtak

04.06.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Povrijediće vas kada se najmanje budete nadali: Ovo su najopasniji znakovi zodijaka

Mozaik

Comments 0

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Povrijediće vas kada se najmanje budete nadali: Ovo su najopasniji znakovi zodijaka

Koji su to znakovi zodijaka stvarno opasni, a ne samo "šminkeri" koji se prave važni?

Horoskop će vam otkriti ono što ste uvijek željeli da znate - koji su to znakovi zodijaka stvarno opasni po krhko srce jedne žene?

Ovan - uvijek traži prilike u životu, a naročito prilike u kojima može da pokaže koliko je opasan. Ponekad je impulsivan i opak, te u potpunosti vjeruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvijek ispituje pravila kako bi vidio koliko daleko može da ide, bez loših posljedica po njega.

Bik - može da bude malo nespretan (što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše), ali to ga ne sprječava u tome da bude jedan od najopasnijih znakova. Jeste li iznenađeni? Ne bi trebalo da budete, jer je Bik poznat po tvrdoglavosti i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi.

Rak - prilično neočekivano, zar ne? Ipak, ova tvrdnja se temelji na dobrom razlogu. Rak je super zao; više nego što biste mogli da zamislite, ali imajte na umu da mu upravo to sve olakšava. Osim toga, kad ljudi ne očekuju da može da učini nešto opasno, tada on udara.

Djevica – Lako bi mogao da vas zavara s njegovim stavom "dobrice", ali ne dopustite da vas to zavede - on se i dalje hvali kada se govori o moralnim standardima. Mogao bi se smatrati ograničenim i izbirljivim kad se radi o druženju i zabavi, ali to ne znači da je on u najmanju ruku anđeo.

Strijelac - on je neko ko cijeni slobodu iznad svega i zato pravila nijesu nešto što se njega previše tiče. Konkretnije, mrzi da ga neko kontroliše. Toliko da prekrši sva postojeća pravila ako osjeća da su ona smetnja njegovim planovima.

Jarac - za nekoga ko ima tako zamršenu ličnost kao Jarac, možete misliti da bi trebalo da bude visoko na ovom popisu, ali to nije bitno. Ono što je bitno je to da je Jarac potpuno opasan ... i nikad to nemojte zaboraviti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR