33 °

max 35 ° / min 21 °

Četvrtak

09.07.

35° / 21°

Petak

10.07.

37° / 21°

Subota

11.07.

36° / 21°

Nedjelja

12.07.

33° / 22°

Ponedjeljak

13.07.

30° / 21°

Utorak

14.07.

30° / 18°

Srijeda

15.07.

32° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City su dva nova filma.

Antena M preko svoje Fejsbuk stranice poklanja dvije karte.

U nastavku pogledajte trejlere. 

LE MAN`66: SLAVNA 24 SATA

Met Dejmon i Kristijan Bejl u istinitoj priči o dominaciji Forda i Ferarija za osvajanje Le Mana 1966. 

Dobitnici nagrade Oskar Met Dejmon i Kristijan Bejl glavni su glumci ove istinite priče Studija 20th Century Fox-a o dva desidenta koji su zajedničkim snagama iznenadili stručnu javnost i obožavaoce automobilskih trka. Film “Le Man ’66: Slavna 24 sata“ bilježi vezu između vizionarskog američkog dizajnera automobila Kerola Šelbija i britanskog vozača Kena Majlsa koji su se udruženim snagama borili protiv korporativnog miješanja i njhovih ličnih demona kako bi, sredinom šezdesetih godina, izgradili potpuno novi automobil kojim će izazvati dugogodišnjeg pobjednika svjetskog prvenstva Francuske u Le Manu - Ferarija.

RAŠIRI KRILA

Francuski reditelj i scenarista Nikolas Vainer donosi novu nevjerovatnu istinitu priču koja je prethodila onoj iz filma Bela i Sebastijan.

Ova avanturistička priča za najmlađe se odvija između oca i sina, Kristijana i Tomasa. Kristijan proučava divlje guske i radi na svom životnom projektu: želi da zaštiti ugroženu vrstu ptica i da ih nauči kako da migriraju. Koristeći svoj ultra laki avion, vodiće ih od Norveške do Francuske, duž sigurnih migracijskih puteva. Njegov sin Tomas je skeptičan prema očevim budalastim planovima, ali kako je zaglavio na farmi svog oca, tinejdžer ipak odlučuje da provede neko vrijeme sa pticama. Postupno Tomas počinje da brine o njima, a otac i sin kreću na najljepše zajedničko putovanje...

Festival dječjeg filma PORODIČNI DANI, zbog velikog inetresovanja biće produžen i tokom vikenda 16. i 17. novembra, tako da najmlađi i ovog vikenda mogu uživati u najboljim filmovima po specijalnim cijenama ulaznica.

BALET GUSAR

Inspirisan epskom poemom Lorda Bajrona, ovaj baletski dragulj pun je avantura i uzbuđenja i svrstava se u najpoznatije baletske scene koje su odigrane.

Prenos je zakazan za nedjelju, 17. novembra u 16 sati.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR