20 °

max 23 ° / min 13 °

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hari Mata Hari: Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori

Izvor: Foto: Screenshot YouTube

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Hari Mata Hari: Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je u Sarajevu bogat petodnevni novogodišnji program koji će biti održan na gradskom trgu.

Budva je već dvije decenije prepoznata kao regionalni centar novogodišnjih dešavanja, a to svakako namjerava i da ostane, poručuju iz lokalne Turističke organizacije. 

Veliko zadovoljstvo što je dio novogodišnjeg programa u Budvi nije krio ni Hari Varešanović koji je tokom pres konferencije podijelio svoje utiske s novinarima i prisutnim gostima.

"Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori 1985. godine i tamo kad odem, osjećam se kao kod kuće", izjavio je Hari.

"Ovo će biti moj dvadeseti nastup tamo i vrhunac moje 30-godišnje karijere", s ponosom je dodao slavni sarajevski pjevač.

Upitan šta misli o turističkoj ponudi Crne Gore, rekao je: "Možemo da učimo od komšija! Divna je konekcija između nas, Bosanaca i Hercegovaca i Crnogoraca". 

Građani Bosne i Hercegovine pozvani su da osjete čarobni budvanski duh i uživaju u različitim žanrovima muzičkih programa, navodi se u saopštenju.

"Turistička organizacija Opštine Budva mislila je na sve, pa je tako osigurala i brojne aktivnosti za najmlađe te sada već tradicionalni koncert klasične muzike.

Osim Budve, novinarima i turističkim radnicima iz Bosne i Hercegovine, novogodišnji program na otvorenim gradskim trgovima promovisali su i predstavnici Bara, Tivta, Kotora i Herceg Novog, kao i hotel Splendid poznate kompanije Montenegro stars hotels group. Poznati izvođači koji će nastupati u ovim gradovima sigurno će zadovoljiti i ukuse najzahtjevnijih poznavalaca muzike", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR