14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte: Dobitnik Nikola Vuletić

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte: Dobitnik Nikola Vuletić

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Od danas na repertoaru Sinepleksa tri nova filma. Antena M poklanja najbržem čitaocu-čitateljki dvije karte.

Danas je najbrži bio Nikola Vuletić.

Pogledajte trejlere za nove filmove.

SVEMIRSKI BASKET: NOVO NASLJEĐE

- Dobrodošli u Jam! NBA prvak i svjetska ikona LeBron Džejms kreće u epsku avanturu zajedno s bezvremenskim likovima iz Nestašne družine. Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko su daleko spremni neki roditelji da idu kako bi se povezali sa svojom djecom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i cijelu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste vidjeli.

SPIRALA STRAHA: NOVO POGLAVLJE SLAGALICE STRAVE

Samjuel L. Džekson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku, uz još jednu glumačku legendu Krisa Roka. Pod budnim okom cijenjenog policijskog veterana Markusa, hrabri detektiv Ezekiel "Zeke" Banks i njegov partner preuzimaju istragu ubistva koja jezivo podsjećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubice.

 DANI GNIJEVA

Gaj Riči opet na setu sa jednim od najpoznatijih akcionih glumaca današnjice. Priča prati misterioznog H, čuvara opakog pogleda koji radi za kompaniju koja prevozi novac u Los Anđelesu i koji je odgovoran za prevoz miliona dolara po gradu. Tokom pljačke napadnuta su vozila za koje su bili zaduženi, i njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se ko je on zapravo i odakle je došao. Kao što to uvijek slijedi u Ričijevim, inače perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR